STORT GRATTIS! Anna Holmlund fyller 36 år i dag – och visar upp nya passionen i livet: ”Du är helt fantastisk”

I dag hyllar vi Anna Holmlund på 36-årsdagen.
Det har gått drygt sex år sedan den otäcka olyckan.
Nu visar hon upp sin nya passion i livet och hyllas stort.

Det har gått mer än sex år sedan den otäcka olyckan i italienska Innichen 19 december 2016. Svenska skidstjärnan Anna Holmlund var en av världens bästa skicrossåkare och stod på toppen av sin idrottskarriär när det ofattbara inträffade på en träning.

Holmlunds olycka

Holmlund tappade kontrollen över sin kropp och sina skidor och kraschade våldsamt i skidbacken. Hon drabbades av livshotande huvudskador och kämpade för sitt liv efter att ha sövts ned och sedan försatts i konstgjord koma.

Artikeln fortsätter efter bilden.

Anna Holmlund
180504 Anna Holmlund posera för ett porträtt den 4 maj 2018 i Göteborg. Foto: Carl Sandin / BILDBYRÅN / kod CS / 57999_345

Efter fem månader som nedsövd vaknade Anna Holmlund återigen och överlevde allt som ett mirakel. Därefter har det varit en lång och jobbig väg tillbaka med många timmars tuff rehabilitering för svenskan som blivit en förebild för så många.

Annas nya passion

Hennes stora kamp för att återvända till en normal vardag igen har inspirerat många svenskar och samtliga har imponerats av den otroliga vilja och beslutsamhet som Anna visat genom åren efter olyckan. Nuförtiden kan hon ta sig fram utan rullstol och hennes talförmåga har förbättrats avsevärt.

Artikeln fortsätter efter bilden.

Anna Holmlund
190131 Anna Holmlund med pappa Lars Holmlund under damernas kval i Skicross under dag 4 av SM-veckan den 31 januari 2019 i Sundsvall. Foto: Niklas Larsson / BILDBYRÅN / kod NL / 44176

Anna Holmlund fyller i dag 36 år och fortsätter att lägga ut inlägg på sociala medier för att visa hur vardagen är och vilka framsteg hon gör. Ofta handlar det om rehabträning, men hon har även börjat måla för finmotoriken och hennes nya passion i livet är simning, se bilden här nedanför.

LÄS MER: Anna Holmlunds känslosamma ord sex år efter olyckan som förändrade hela hennes liv: ”Du är en sån kämpe”

I somras simmade Anna det klassiska loppet i Vansbro och även i oktober månad simmar hon fortfarande utomhus. Hennes inlägg på Instagram får alltid gott om gilla-markeringar och många hyllningar i kommentarsfältet, se bilden här nedanför.
”Du är helt fantastisk Anna. Du är ett föredöme för så många”, skriver en användare i kommentarsfältet.
”Härligt Anna, du är fantastisk, vi hejar på dig”, skriver en annan.
”Jag såg att du börjat måla Anna jättebra. Konst och musik är bra för själen. Du är otrolig, släktens hjältinna!”, skriver en tredje.

Dela artikeln för att gratulera fantastiska Anna Holmlund på födelsedagen!

Se bilden: