Nya bilderna på Anna Holmlund som hyllas stort av svenska folket: ”Vilken förebild du är – en riktig hjälte”

Anna Holmlund har verkligen fått kämpa.
Efter den otäcka olyckan för sex år sedan.
Men nu kommer nya bilder som alla svenskar hyllar.

Det har gått över sex år sedan den hemska olyckan i italienska Innichen den 19 december 2016. Svenska stjärnan Anna Holmlund var en av världens bästa skicrossåkare och stod på toppen av sin karriär när det som inte fick hända skedde på en träning.

Holmlunds olycka

Holmlund tappade kontrollen och kraschade våldsamt i skidbacken. Hon ådrog sig livshotande huvudskador och kämpade för sitt liv efter att ha sövts ned och försatts i koma.

Artikeln fortsätter efter bilden.

Anna Holmlund, Sverige
180604 Anna Holmlund när SOK och Parasport Sverige firar OS i Pyeongchang den 4 juni 2018 i Stockholm. Foto: Simon Hastegård / Bildbyrån / Cop 118

Efter fem månader nedsövd vaknade Anna Holmlund igen och överlevde mirakulöst. Därefter har det varit en lång och tuff väg tillbaka med många timmars rehabilitering för svenskan som i dag är 35 år gammal.

LÄS MER: Bianca Salmings tuffa kärleksbeslut med pojkvännen Tobias Lindberg: ”Jag har verkligen känt det”

Svenskar hyllar

Hennes kamp för att återvända till en normal vardag igen har inspirerat många svenskar och alla har imponerats av den otroliga vilja och beslutsamhet som Anna besitter. Nuförtiden kan hon ta sig fram utan rullstol och hennes talförmåga har förbättrats avsevärt.

Artikeln fortsätter efter bilden.

Anna Holmlund, Sverige
Anna Holmlund är ute och går på promenad. FOTO: Instagram

Anna Holmlund lägger ofta ut inlägg på sociala medier för att visa hur vardagen är och vilka framsteg hon gör. Nu har nya bilder kommit som som får svenska folket att applådera och hylla henne stort.
”Nu har jag precis varit ute och gått i ca 1 km, det tog 1h och 10 min. Innan skadan var det jag just gjort ingenting, men nu är det desto mer. Just nu tycker jag att det är skönt å bara röra sig”, skriver hon på Instagram tillsammans med en video, som du kan se här nedanför.

LÄS MER: Daniel Ståhls helt klockrena svar på oväntade frågan efter VM-guldsuccén: ”Det där var kul”

Videon på hennes beundransvärda promenad, se den här nedanför, har fått nästan sex tusen gilla-markeringar på Instagram och idel hyllningar i kommentarsfältet.
”Heja heja, vilket förebild du är!”, skriver en av hennes följare.
”Men Anna… Du är fantastisk! Så kul att se”, skriver en annan.
”Jag har följt din resa och du är så grym modig och envis. För mig är du en riktig hjälte från verkliga livet”, skriver en tredje.

Visst är Anna Holmlund en sann förebild? Dela artikeln för att hylla henne!

Se videon: