Bianca Salmings tuffa kärleksbeslut med pojkvännen Tobias Lindberg: "Jag har verkligen känt det"

Bianca Salmings tuffa kärleksbeslut med pojkvännen Tobias Lindberg: ”Jag har verkligen känt det”

Bianca Salming fick ingen plats i friidrotts-VM.
Nu öppnar hon upp om nya kärleksbeslutet med pojkvännen Tobias Lindberg.
– Man får leva på all tid man fick tillsammans, säger hon till Hänt.

Nio månader har gått sedan svensk idrott förlorade en av sina största ikoner. Den 24 november gick hockeylegendaren Börje Salming bort i nervsjukdomen ALS.

Börjes bortgång

Han blev 71 år gammal och sörjdes enormt i hela Sverige. Dottern Bianca Salming förlorade då sin älskade pappa och stora förebild i livet.

Artikeln fortsätter efter bilden.

Bianca Salming, friidrott
230303 Bianca Salming of Sweden competes in women’s pentathlon shot put during the European Athletics Indoor Championships on March 3, 2023 in Istanbul. Photo: Vegard Grøtt / BILDBYRÅN / kod VG / VG0407

Den tuffa tiden efteråt och sorghanteringen har underlättats av träning och egna idrottskarriären inom friidrott. Hennes pojkvän Tobias Lindberg har också varit till stor hjälp och funnits där för henne under den jobbiga perioden efter pappas bortgång.

LÄS MER: Bianca Salmings känslosamma beslut – efter Börje Salmings tragiska bortgång: ”Det är för pappas skull”

Salmings kärlek

Bianca och Tobias har varit ett par sedan slutet av 2021 och för första gången i sommar har de bott ihop och levt samboliv. Lindberg är hockeyspelare, precis som hennes far, och har tidigare bott och spelat i Tjeckien men under sommaren har de fått värdefull tid med varandra.

Artikeln fortsätter efter bilden.

Bianca Salming, friidrott
230303 Bianca Salming of Sweden competes in women’s pentathlon shot put during the European Athletics Indoor Championships on March 3, 2023 in Istanbul. Photo: Vegard Grøtt / BILDBYRÅN / kod VG / VG0407

Nu erkänner Salming hur viktig den här sommaren varit för henne.
– Vi har varit sambos hela sommaren så vi har verkligen fått mycket tid ihop. Jag har verkligen känt att jag försökt säga nej till så mycket som möjligt för att jag bara vill kunna ta det lugnt och vara mig själv. Det har hjälpt jättemycket att jag fått dela det med honom, berättar Bianca i en intervju med Hänt.
– Vi har gått på The Weeknd (konsert), vi har rest i Spanien tillsammans, vi har tränat mycket tillsammans, fått uppleva en vardag och fått spendera mycket tid ihop. Han åkte med till mitt träningsläger i Montenegro. Så vi har gjort mycket kul.

LÄS MER: Bianca Salmings vackra ord rakt från hjärtat – efter svenska folkets stora kärlek: ”Djupt berörd”

Parets beslut

Men till hösten väntar en helt ny vardag igen där Bianca och Tobias splittras igen. Lindberg har nämligen skrivit på för den tyska klubben Eispiraten Crimmitschau och flyttar till östra Tyskland.

Medan Bianca Salming tagit beslutet att inte följa med honom. Då väntar på nytt ett distansförhållande för kärleksparet.
– Han har redan åkt tillbaka till Tyskland. Jag följde med honom dit. Så nu blir det lite mer distans igen, men man får leva på all tid man fick tillsammans under sommaren, säger hon till nöjessajten.

Vad tycker du om det här? Dela artikeln och säg din åsikt?

Se bilden: