Drömmatchen hela Sverige talar om: Klassiska NHL-lagen möts – och du kan vinna biljetter här

Drömmatchen hela Sverige talar om: Klassiska NHL-lagen möts – och du kan vinna biljetter här

Det är kanske de två mest klassiska svensklagen i NHL.
Och nu kommer de till Stockholm för att spela i Global Series i Avicii Arena i november.
Detroit mot Toronto – och du kan vinna biljetter och en oförglömlig VIP-upplevelse till matchen.

Om man gillar hockey och NHL är det nästan för bra för att vara sant. Två klassiska Original Six-lag. Två lag där svenskar varit lagkaptener, superstjärnor och kultspelare. Två lag som är hetare än på många, många år. Och inte minst, två lag som har en stor supporterskara i Sverige.
Detroit Red Wings.
Toronto Maple Leafs.
Två lag som osar hockeyhistoria och två lag som möts i Avicii Arena den 17:e november.

Här kan du tävla om en oförglömlig VIP-upplevelse till matchen. En lycklig vinnare får två biljetter till supermatchen. Ytterligare 4 vinnare vinner 2 biljetter (standard läktare) vardera till Toronto–Minnesota söndag 19/11.

Tävlingsvillkor och regler

Arrangören ansvarar inte för några extra kostnader så som resa och logi runt vinsten – vinnarna står själva för det. Kampanjen pågår till söndagen den 12 november kl. 23:59 och vinnarna meddelas den 13 november. Eventuell vinstskatt bekostas av vinnaren. Värde på förstapriset ca 10 000 SEK ex moms. Värde pris 2- 5 ca 2000 SEK. Du måste vara över 18 år för allt deltaga. 

Anställda på Hankook, dentsu Sweden, Newsner och anhöriga har ej rätt att delta i tävlingen. Juryns beslut kan inte överklagas och vinsterna kan inte bytas mot annat värde. 

Om tävlingens Arrangör inte får tag på vinnarna genom de kontaktuppgifter som lämnats av Deltagaren inom 24 timmar från det att tävlingen avslutats utses en ny vinnare. Deltagaren ansvarar själv för att de uppgifter Deltagaren lämnat är korrekta. 

Genom att delta i tävlingen godkänner du att dina personuppgifter behandlas i enlighet med Arrangörens integritetspolicy. Arrangören ansvarar inte för eventuella tryckfel eller liknande i samband med tävlingen

Detroit Red Wings har haft några tunga säsonger bakom sig. Men nu verkar Steve Yzermans lagbygge vara redo att lyfta. Det vimlar av talangfulla svenskar i organisationen, men det är förre Frölunda-forwarden Lucas Raymond som sticker ut. Han har redan blivit en av nyckelspelarna i Detroits offensiv.

William Nylander har en liknande roll i Toronto Maple Leafs. Det vimlar av offensiva stjärnor i dagens Leafs och Nylander är utan tvekan en av dem. Svensken producerar framåt, men är också skicklig i defensiven.

Båda lagens rika historia bidrar naturligtvis också till att den här matchen sticker ut. Få lag är lika mytomspunna som Red Wings, som under sin senaste storhetsperiod verkligen lutat sig mot svenska spelare. Listan kan egentligen göras hur lång som helst, men man måste ju nämna Nicklas Lidström, Henrik Zetterberg och Tomas Holmström.

Toronto kanske inte haft lika många svenskar, men de som spelat i den blåvita-tröjan har inte direkt gått obemärkta förbi. Vi säger bara Börje Salming och Mats Sundin…

Det är något extra för oss svenskar när de här lagen möts i Nordamerika, i en ”vanlig” grundseriematch. Nu, när de möts i Stockholm, är det något ännu större. En ”larger than life”-upplevelse. Och DU har chansen att vara där. Lycka till!

Dessutom: även spännande lagen Minnesota Wild och Ottawa Senators kommer till Globen. Snacka om hockeyunderhållning!