Stjärnsvensken leder serieledarna till tre nya poäng – här är superoddset i italienska stormatchen

Stjärnsvensken leder serieledarna till tre nya poäng – här är superoddset i italienska stormatchen

I betalt samarbete med: Snabbare

Svensken i superform.
Då finns det få lag som kan stoppa den italienska serieledaren.
Trots det får storklubben ett jätteodds i toppmötet på söndagskvällen.

Den svenske anfallsstjärnan har verkligen uträttat stordåd sedan flytten till Italien vid årsskiftet, och hans lag leder för tillfället den italienska högstaligan med 17 inspelade poäng på 7 matcher. Svensken själv har stått för fler mål än spelade matcher och toppar skytteligan.

Riktigt toppmöte i Italien – och Snabbare.com ger jätteodds till stormatchen. Klicka här för att se oddsen!

Storklubben från Milano har verkligen imponerat i inledningen, och till och med mot på pappret svårt motstånd så har man visat upp storspel och vunnit. Nu väntar ytterligare en toppmatch – den här gången på bortaplan i Neapel.

I superform

Men de rödsvarta går, trots att det på pappret är en av de svåraste bortamötena i hela ligan, in som favorit. Speciellt med tanke på den sanslösa formen som laget svenska stjärnanfallare besitter.

JUST NU: Alla nya spelare får 100 kronor att spela för hos Snabbare.com. Klicka här för att komma till sajten!

Det har dessutom varit landslagsuppehåll vilket ska ha gjort gästerna gott, då man på grund av de täta matchandet såg lite slutkörda ut innan matchpausandet. Det mesta talar helt klart för att bortalaget kan åka hem med tre poäng – men spelbolagen har i stället lagt favoritskapet till hemmalaget.

Fina oddset

Det gör att vi får ett riktigt fint odds på bortavinst. Hos Snabbare.com kan man spela att bortalaget vinner matchen – och att pengarna betalas tillbaka vid oavgjort – till hela 2,35 gånger pengarna. På sajten får alla nya spelare nu 100 kronor att spela för, det enda man behöver göra för att hämta erbjudandet är att följa den här länken!

Regler och villkor för sportbonus:

Gäller endast nya kunder vid första insättningstillfälle. I samband med insättning får du 100 kr i bonus i Sportsbook. Erbjudandet gäller tillsvidare. Se fullständiga regler och villkor på Snabbare.com. Åldersgräns 18 år. www.stodlinjen.se www.spelpaus.se
• Åldersgräns: Alla spelare behöver vara 18 år eller äldre.
• Snabbare skickar iväg dina pengar så snart du har begärt ett uttag, men sedan är det upp till din egen bank hur snabbt pengarna faktiskt kommer in på ditt konto.
• Spel kan vara beroendeframkallande, var god spela ansvarsfullt. Du kan kontakta Stödlinjen här: https://www.stodlinjen.se
• Ta en paus om du känner att du börjar förlora kontrollen. Du kan alltid vända dig till Snabbares support, så hjälper de dig.
• Vill du veta mer om ansvarsfullt spelande? Här hittar du mer information: https://www.snabbare.com/responsible-gaming

Få våra nyhetsbrev!