Brynäs nya prestigevärvning är klar – NHL-svensken återvänder till SHL igen: ”Alltid drömt om det”

Brynäs studsade direkt tillbaka till SHL.
Oskar Lindblom tog längre tid på sig att återvända till klubben – men nu är NHL-stjärnan redo för en flytt hem till Gävle.
”Det känns otroligt bra, jag har alltid drömt om att komma tillbaka till Brynäs”, säger Lindblom till klubbens hemsida.

Forwarden har skrivit på för 2 plus 3 år. En prestigevärvning i Brynäs strävan att bygga en stark trupp inför återkomsten till högsta hockeyligan.

Oskar Lindblom spelade fem säsonger i Philadelphia innan han bytte till San Jose. Totalt spelade han 337 matcher i NHL och samlade på sig 112 poäng (56+56).

Artikeln fortsätter nedanför.

Forwarden är bara 27 år men tycker att det känns rätt att redan nu återvända till moderklubben.

”Det känns otroligt bra, jag har alltid drömt om att komma tillbaka till Brynäs. Att nu få göra det när jag är i en hyfsat ung ålder där jag känner att jag kan fortsätta utvecklas känns extra bra, jag är väldigt taggad för detta.”

”Jag är här för att vinna, ambitionen är att på sikt vara med i toppen och kämpa, det är därför jag kommer hem. Jag tror på både klubben och laget. Jag gillar även draget som är runt föreningen just nu och det ska bli otroligt inspirerande att spela inför de här supportrarna igen”, säger Oskar Lindblom.

Han lämnade Brynäs efter SM-silvret 2017. Den säsongen stod han för 22 mål och 25 assists på 52 matcher.

LÄS MER: Inge Hammarströms otroliga avslöjande om Peter Forsberg och Jaromir Jagr – som hade chockat hela NHL: ”Det är hårresande”

Tack för att du prenumererar!
Något gick fel. Vänligen försök igen senare.

Anmäl dig till vårt nyhetsbrev