Nya stormatchen för Sverige öppnar upp för målkalas och högintressant spel

Nya stormatchen för Sverige öppnar upp för målkalas och högintressant spel

I betalt samarbete med: Snabbare

Sverige har åkt på tre raka förluster.
Ännu en tungviktsmatch mot Portugal väntar – där Snabbare.com erbjuder ett kanonodds till matchen på onsdag kväll.
Och Portugal tvingas även klara sig utan sin storstjärna
.

Sverige är erkänt skickliga på att skaka stornationer och har gjort det flera gånger senaste åren. Men den här hösten har det gått riktigt tungt i Nations League-spelet.

Just nu får alla nya spelare 100 kronor i välkomstbonus hos Snabbare.com. Klicka här för att komma till erbjudandet!

Svenska landslaget har åkt på tre raka förluster mot giganterna Frankrike och Portugal samt allra senast mot Kroatien. Därmed står man fortfarande på 0 poäng i gruppspelet och riskerar nedflyttning från A-gruppen.

Skrällmöjlighet

Men Sverige har ändå spelat bra och var förtjänt av minst en poäng borta mot Kroatien. Därför är man inte helt nedslaget än och det finns fortfarande möjlighet till att skrälla till sig poäng i den här tuffa gruppen.

Hos Snabbare.com finns bäst odds till veckans landskamper. Just nu får dessutom alla nya spelare 100 kronor att spela för.

Redan på onsdag kväll får svenskarna chans till revansch borta mot Portugal. På Snabbare.com finns det ett högintressant odds inför viktiga matchen mot portugiserna i Portugal.

Nytt målkalas

För mötena mellan Sverige och Portugal brukar bli målglada tillställningar och nu måste även Blågult släppa loss och gå framåt för att ta första poängen. Dessutom saknar portugiserna sin storstjärna som missar matchen på grund av att han testat positivt för coronaviruset.

På Snabbare kan man nu spela att matchen slutar över 2,5 mål till ett fint odds på 1,95 gånger pengarna. De tre senaste matcherna mellan lagen har resulterat i hela 12 fullträffar så mycket talar för ännu en målfest.

Hos Snabbare får alla nya spelare dessutom 100 kronor i välkomstbonus att spela för. Det enda man behöver göra för att komma till erbjudandet är att klicka här.

Regler och villkor för sportbonus:

Gäller endast nya kunder vid första insättningstillfälle. I samband med insättning får du 100 kr i bonus i Sportsbook. Erbjudandet gäller tillsvidare. Se fullständiga regler och villkor på Snabbare.com. Åldersgräns 18 år. www.stodlinjen.se www.spelpaus.se
• Åldersgräns: Alla spelare behöver vara 18 år eller äldre.
• Snabbare skickar iväg dina pengar så snart du har begärt ett uttag, men sedan är det upp till din egen bank hur snabbt pengarna faktiskt kommer in på ditt konto.
• Spel kan vara beroendeframkallande, var god spela ansvarsfullt. Du kan kontakta Stödlinjen här: https://www.stodlinjen.se
• Ta en paus om du känner att du börjar förlora kontrollen. Du kan alltid vända dig till Snabbares support, så hjälper de dig.
• Vill du veta mer om ansvarsfullt spelande? Här hittar du mer information: https://www.snabbare.com/responsible-gaming

Få våra nyhetsbrev!