Måstematch för Sverige – därför kommer båda lagen ha svårt att hålla tätt i stora rysarmötet

Måstematch för Sverige – därför kommer båda lagen ha svårt att hålla tätt i stora rysarmötet

Sverige måste vinna.
Och Kroatien går nästan aldrig mållösa från en match.
Därför talar allt för en målrik tillställning i rysarmötet.

Sverige hamnade i en mardrömsgrupp i nya ”NL”, och det var inte många som räknade med att man skulle rada upp segrar mot regerande världsmästaren Frankrike, Europa-mästaren Portugal och Kroatien. Och man har haft det tufft, och med fyra matcher spelade så står Sverige på noll inspelade poäng.

Kroatien har gjort mål i varje match de senaste två åren! Klicka här för att komma till superoddset 1,90 på att båda lagen gör mål!

För att ha en chans att stanna kvar i den högsta division av turneringen krävs vinst i rysarmatchen mot Kroatien på lördagen. När de båda lagen möttes senast, då med Sverige som bortalag, så blev det blågul förlust med 1-2 – vilket gör att Sveriges enda chans att stanna kvar är vinst mot samma motstånd på hemmaplan.

Varje match – i två år

Sverige kommer, enligt rapporter, inleda offensivt och tycks alltså verkligen gå för det. Samtidigt så lämnar Kroatien väldigt sällan en landskamp mållösa, och senaste gången man spelade 90 minuter utan att göra mål var mot England för över två år sedan(!).

Just nu får alla nya spelare hela 100 kronor att spela för! Följ den här länken för att komma till erbjudandet från Snabbare!

Med tanke på förutsättningarna, framför allt att Sverige måste gå framåt och vinna matchen, så talar det mesta för att vi kommer få se en målrik tillställning. Men Snabbare.com har ett fint odds på att båda lagen gör mål i matchen.

Fina oddset

Sajten ger nu nämligen hela 1,90 gånger insatsen på att Sverige gör mål, och att Kroatien gör mål. Snabbare ger dessutom alla nya spelare hela 100 kronor att spela för. Det enda man behöver göra för att hämta erbjudandet är att följa den här länken!

Regler och villkor för sportbonus:

Gäller endast nya kunder vid första insättningstillfälle. I samband med insättning får du 100 kr i bonus i Sportsbook. Erbjudandet gäller tillsvidare. Se fullständiga regler och villkor på Snabbare.com. Åldersgräns 18 år. www.stodlinjen.se www.spelpaus.se
• Åldersgräns: Alla spelare behöver vara 18 år eller äldre.
• Snabbare skickar iväg dina pengar så snart du har begärt ett uttag, men sedan är det upp till din egen bank hur snabbt pengarna faktiskt kommer in på ditt konto.
• Spel kan vara beroendeframkallande, var god spela ansvarsfullt. Du kan kontakta Stödlinjen här: https://www.stodlinjen.se
• Ta en paus om du känner att du börjar förlora kontrollen. Du kan alltid vända dig till Snabbares support, så hjälper de dig.
• Vill du veta mer om ansvarsfullt spelande? Här hittar du mer information: https://www.snabbare.com/responsible-gaming

Få våra nyhetsbrev!