Giganterna gör upp i England – då kan otroliga målformen ge klirr i kassan

Giganterna gör upp i England – då kan otroliga målformen ge klirr i kassan

Vilket supermöte!
På söndag kväll ställs storklubbarna Man United och Chelsea mot varandra i cupsemifinalen.
Hos Snabbare.com kan man få dunderodds på stekheta matchen – och det finns framförallt ett riktigt intressant spel.

Ända sedan engelska ligan drog igång igen efter långa uppehållet har Man United varit glödheta. ”Red Devils” har radat upp segrar och faktiskt inte förlorat en enda match sedan i januari.

JUST NU: Få 100 kronor extra att spela för hos Snabbare.com – där man dessutom kan streama alla La Liga-matcher live. Klicka här för att komma direkt till erbjudandet!

Allra mest imponerade är att man verkligen har öst in mål senaste tiden. De offensiva stjärnorna levererar match efter match och senaste sju matcherna har man gjort hela 20 mål framåt.

Jagar titeln

Nu väntar en riktigt tuff värdemätare i helgen när Chelsea står för motståndet i cupsemifinalen. Räkna med att båda storklubbarna kommer att göra sitt yttersta för att nå finalen och chansen på en titel den här säsongen.

Så vi kan se fram emot ett riktigt supermöte på söndag kväll. Men det är ändå United som är favoriter inför och man ha lyckats besegra Londonlaget vid samtliga tre tillfällen som lagen möts den här säsongen.

Hos Snabbare.com finns alltid de bästa oddsen på internationell och svensk fotboll. Dessutom kan man streama spanska ligan live direkt på sajten – perfekt för att följa den sista omgången i Spanien på söndag kväll!

Faktum är att Chelsea inte besegrat United sedan 2018 och misslyckats i de sex senaste matcherna. Med tanke på den statistiken och den glada målformen som Manchester-laget är inne i så finns det ett riktigt intressant odds att hämta på Snabbare.com.

Klockrent odds

Då United har lyckats överlista Chelsea vid tre tillfällen den här säsongen samt att man har sju raka matcher med två eller fler mål så tror vi stenhårt på de rödklädda. Därför känns spelet över 1,5 mål på Man United till 2,30 gånger pengarna helt klockrent.

Om hemmalagets superoffensiv fortsätter att leverera så fint som de har gjort fram till nu behövs det bara två mål för att ge klirr i kassan, oavsett hur det går i matchen. På Snabbare.com finns det även ett fint välkomsterbjudande till nya spelare, som ger alla 100 kronor extra att spela för. Erbjudandet hämtas enkelt här!

Få 100 kronor extra att spela för hos Snabbare.com – där du alltid hittar de bästa oddsen på all världens fotboll!

Regler och villkor för sportbonus:

Gäller endast nya kunder vid första insättningstillfälle. I samband med insättning får du 100 kr i bonus i Sportsbook. Erbjudandet gäller tillsvidare. Se fullständiga regler och villkor på Snabbare.com. Åldersgräns 18 år. www.stodlinjen.se www.spelpaus.se
• Åldersgräns: Alla spelare behöver vara 18 år eller äldre.
• Snabbare skickar iväg dina pengar så snart du har begärt ett uttag, men sedan är det upp till din egen bank hur snabbt pengarna faktiskt kommer in på ditt konto.
• Spel kan vara beroendeframkallande, var god spela ansvarsfullt. Du kan kontakta Stödlinjen här: https://www.stodlinjen.se
• Ta en paus om du känner att du börjar förlora kontrollen. Du kan alltid vända dig till Snabbares support, så hjälper de dig.
• Vill du veta mer om ansvarsfullt spelande? Här hittar du mer information: https://www.snabbare.com/responsible-gaming

Få våra nyhetsbrev!