RUBRIK

Drygt hälften av alla män tappar håret. Poseidonkliniken erbjuder hårtransplantationer som ger ett naturligt och framtidssäkrat resultat.
– Jag är så glad att jag gjorde en hårtransplantation hos Poseidonkliniken, jag rekommenderar alla som funderar på det att göra det, säger före detta landslagsspelaren och fotbollslegenden Anders Limpar.

Den vanligaste orsaken för håravfall är genetik och åldrande. Genetiskt håravfall sker ofta i cykler och kan börja såväl tidigt som sent i livet. Det enda garanterade sättet att få mer hår är att göra en hårtransplantation.

LÄNK TILL KUND

– Hårtransplantation kändes inte som ett alternativ. Jag trodde att man skulle få sår efter behandlingen och att resultatet inte skulle se naturliga ut. Sedan träffade jag en gammal kompis som såg väldigt mycket bättre och fräschare ut än jag mindes honom. Till slut frågade jag vad han gjort och han berättade att han gjort en hårtransplantation. Det såg så naturligt att det inte gick att se, säger Anders Limpar

Vid en hårtransplantation tar man hår som växer på bakhuvudet och flyttar det till de områden på hjässan som drabbats av håravfall. 

Poseidonkliniken använder som enda svenska klinik den en kirurgisk “punch” som är specialgjord för att kunna extrahera hårsäckar med en extremt låg transektionsgrad och

implantermetoden som är minimalt invasiv.

LÄNK TILL KUND

– 99 procent av våra kunder är extremt nöjda över resultatet efter ett besök hos oss. Vi kan dessutom erbjuda en kund som inte är fullt nöjd en garantibehandling – då brukar de bli 150 procent nöjda, säger Gustaf Bodin, ägare av Poseidonkliniken. 

Hos Poseidonkliniken är det möjligt att göra en hårtransplantation på några timmar och efter behandlingen kan du åka hem och återgå till det normala. Spåren från behandlingen är borta på en vecka och det nya håret börjar växa direkt.

– Men med den metod jag valde så kunde jag gå träna redan en vecka efter behandlingen. Sedan var jag lite orolig för att det skulle synas att jag gjort en hårtransplantation men rodnaden försvann efter sju dagar, precis som de sagt, så det var aldrig några problem, säger Anders Limpar.