Dibba hjälte mot Sundsvall och upp i skytteligaledning: ”Alltid trott på mig själv”

Han krävde speltid efter avgörandet mot Djurgården.
Pa Dibba svarade med ett hattrick och mot Sundsvall – och toppar nu skytteligan.
–  Jag har alltid trott på mig själv, säger Dibba till Expressen.

ANNONS: Expekt ger 2,25 på Bajenseger borta mot Örebro på söndag. Som ny medlem hos Expekt får man nu hela 500 procents bonus vid första insättning!

Pa Dibba blev inbytt i Hammarbys derby mot Djurgården, och avgjorde i den 90:e minuten med en kylig lobb över Andreas Isaksson.
Efter var anfallaren tydlig. Pa Dibba krävde mer speltid.
Sagt och gjort, Dibba fick chansen från start, bredvid Nikola Djurdjic, mot Gif Sundsvall – och som han tog den.
Dibba rakade in tre mål när Hammarby kvickt gick upp till 4-0.
– Jag har alltid trott på mig själv, därför gick jag ut och sa att jag ville ha mer speltid och mot Sundsvall visade jag att jag hade rätt, säger Dibba till Expressen.

Rasade: ”Bästa som kunde hända oss”

Efter ett kaosartat slut vann Bajen till slut med 4-3. Gif Sundsvall hade dessutom en boll i nät för 4-4, men Peter Wilson blåstes av för offside.
– Det här var det bästa som kunde hända oss tror jag. För ska vi vara med där uppe så kan vi inte slappna av som vi gör. Då måste vi spela 95 minuter. Det här handlar heller inte om bytena eller om enskilda prestationer. Det är en kollektiv kollapps på slutet som vi får lära oss av, säger tränare Stefan Billborn.
Hammarby spelar igen på söndag, borta mot Örebro.

ANNONS: Expekt har alltid bäst odds på Hammarby – och som ny medlem får man nu hela 500 procents bonus vid första insättning!