Hockey-Silly: Landslagsback till Örebro och Skellefteå får sin drömvärvning.

Hockey-Silly: Landslagsback till Örebro och Skellefteå får sin drömvärvning.

Förnedrat och utslaget av HV71 – då jagar Örebro förstärkning.
Två spelare uppges redan vara klara för Närkeklubben.
Samtidigt verkar Skellefteå få drömförstärkning till nästa år – här är senaste nytt i Hockeysverige.

Haga och Heinrich till Örebro
Norrmannen Michael Haga, 24, gjorde 45 poäng på 52 allsvenska matcher med Almtuna, och han har bekräftat att han lämnar klubben – och allt tyder på att han hamnar i Örebro. Enligt Aftonbladet är han och den österrikiske landslagsbacken Dominique Heinrich, 25, redan överens med ÖHK.

”Möller inställd på att spela i Skellefteå”
AK Bars Kazan är utslaget ur KHL-slutspelet och det betyder att Oscar Möllers säsong är över. Och vad han ska göra nästa år verkar redan spikat.
– Oscar är inställd på att spela i Skellefteå nästa säsong, säger hans agent Claes Elefalk till Norran.
En drömförstärkning i så fall för seriesegraren. Möller har två SM-guld sedan tidigare med Skellefteå.

Stjärnan förlänger med Karlskrona
Karlskrona har haft stor problem att leverera framåt i SHL den här säsongen, men en som verkligen har imponerat är Mattias Guter, 27, som har gjort 32 poäng (19+32) på 48 matcher. Han jagades av flera SHL-klubbar, men valde att skriva på för tre nya år med KHK.

Lämnar SHL för allsvenskan?
30-årige Tom Linder är på väg att lämna Karlskrona. Enligt Barometern har Linder huset i Karlskrona ute till försäljning och han ska vara nära en flytt hem till moderklubben IK Oskarshamn. IKO:s sportchef Roger Jönsson bekräftar att klubben är intresserat av Linder.

Växjö jagar Brynäsforward
Adam Brodecki var förra året med i det svenska JVM-laget. I år har han noterats för sju poäng på 52 matcher med Brynäs. Nu kan han vara på väg att lämna Gävleklubben. Enligt bloggen MrMadhawk är Växjö intresserat av 21-åringen.

Djurgårdsstjärna jagas av Luleå
Lucas Wallmark lär gå till NHL och Carolina Hurricanes nästa säsong. Enligt Norrbottens-Kuriren vill Luleå ersätta honom med Djurgårdsstjärnan Tomi Sallinen, 27, som under grundserien svarade för 32 poäng på 46 matcher.

Gilla gärna Sportbibeln om du gillar SHL.

 

Share on FacebookTweet about this on Twitter
TAGS:
Dela på facebook