Svensken mitt i rysarmötet i Europa – men därför vinner storfavoriten måstematchen utan problem

Svensken mitt i rysarmötet i Europa – men därför vinner storfavoriten måstematchen utan problem

I betalt samarbete med: Snabbare

Fyra lag – inom tre poäng.
Det är riktiga rysarmatcher som väntar i tisdagens Europa-spel.
Och i Paris är en svensk i fokus när tre blytunga poäng är på spel.

Världens finaste klubblagsturnering har inte gjort någon besviken den här hösten. Trots att bara hälften av gruppspelet är spelat så har vi redan bjudits på flera stora skrällar och rafflande drama.

Viktigt toppmöte i Europa-turneringen – och Snabbare.com ger jätteodds till stormatchen. Klicka här för att komma till oddsen!

Allra mest dramatiskt är det i grupp H, där det blivit ett riktigt getingbo. Förra säsongens finalist, Paris, har hittills bara spelat in tre poäng på tre spelade matcher, och ligger därför utanför topp två, som innebär vidare spel i turneringen.

Riktigt getingbo

På tisdagskvällen väntar därför en riktig nyckelmatch, då man möter Leipzig på hemmaplan. Det tyska laget har hittills spelat in sex poäng, och ligger därför tvåa i gruppen, med samma poäng som Manchester.

JUST NU: Alla nya spelare får 100 kronor att spela för – bara hos Snabbare.com. Klicka här för att komma direkt till erbjudandet!

Det är med andra ord extremt viktiga poäng på spel – och det är inte otänkbart att vinnaren i kvällens match är det laget som tar sig vidare. Och det finns en solklar favorit i matchen.

Fina oddset

Fransmännen har inte bara hemmaplansfördel, utan kommer till matchen med en i stort sett skadefri trupp, och kan således ställa upp med samtliga storstjärnor i startelvan. Det är i mångt och mycket samma elva som spelade finalen i somras, och så bra är man faktiskt, och när man nu har kniven mot strupen så ska det inte finnas en chans att det inte blir vinst. I bortalaget finns en svensk storstjärna i en offensiv roll – men det ska inte räcka.

Hemmalaget lär vinna och har också favoritskapet hos spelbolagen. Hos Snabbare.com kan man spela på att hemmalaget vinner med mer än ett mål – och att insatsen betalas tillbaka om segermarginalen blir just ett mål (alltså Asian Handicap) – till hela 2,13 gånger pengarna.

Hos Snabbare.com får alla spelare nu dessutom hela 100 kronor att spela för om man registrerar sig hos sajten. Följ den här länken för att hämta erbjudandet!

Regler och villkor för sportbonus:

Gäller endast nya kunder vid första insättningstillfälle. I samband med insättning får du 100 kr i bonus i Sportsbook. Erbjudandet gäller tillsvidare. Se fullständiga regler och villkor på Snabbare.com. Åldersgräns 18 år. www.stodlinjen.se www.spelpaus.se
• Åldersgräns: Alla spelare behöver vara 18 år eller äldre.
• Snabbare skickar iväg dina pengar så snart du har begärt ett uttag, men sedan är det upp till din egen bank hur snabbt pengarna faktiskt kommer in på ditt konto.
• Spel kan vara beroendeframkallande, var god spela ansvarsfullt. Du kan kontakta Stödlinjen här: https://www.stodlinjen.se
• Ta en paus om du känner att du börjar förlora kontrollen. Du kan alltid vända dig till Snabbares support, så hjälper de dig.
• Vill du veta mer om ansvarsfullt spelande? Här hittar du mer information: https://www.snabbare.com/responsible-gaming

Få våra nyhetsbrev!