Liverpool med flera blytunga avbräck – här är superoddset på skrällseger direkt i CL

Liverpool med flera blytunga avbräck – här är superoddset på skrällseger direkt i CL

I betalt samarbete med: Snabbare

Liverpool har flera nyckelkuggar borta.
Ändå står ett Ajax i kalasform väldigt högt i odds.
Hos Snabbare.com får man nu hela 3,50 på att nederländarna vinner – och då får man dessutom insatsen tillbaka om det skulle bli oavgjort.

Liverpool är en av fotbolls-Europas stora giganter, och när man går in i en ny CL-säsong så gör man det som en av de stora favoriterna. Men det var länge sen laget, på pappret, hade lika tunga avbräck som nu.

100 kronor att spela för – till alla nya spelare! Klicka här för att komma till erbjudandet från Snabbare.

Sedan tidigare har man sin förstamålvakt borta, och i helgen fick man dessutom en mardrömsskada på storstjärnan van Dijk – av många ansedd som den bästa mittbacken i världen. Man tvingas nu klara sig utan honom i många, många månader, vilket verkligen lär synas på planen.

Tunga avbräcken

Liverpool har faktiskt redan hunnit med att tappa poäng två gånger på fem matcher i ligaspelet under hösten, och när man nu kliver in i CL-säsongen så är man visserligen storfavorit att vinna sin grupp. Men för Ajax, som står för motståndet i den första matchen, så kan det knappt finnas ett bättre tillfälle att ställas mot de regerande engelska ligamästarna.

CL är äntligen tillbaka – och stormatcherna avlöser varandra. Lagom till fotbollsfesten ger nu Snabbare alla nya spelare 100 kronor att spela för!

Ajax kommer senast från en meriterande 5-1-seger i den inhemska ligan, och ser verkligen ut att ha prickat formen. Bättre läge att slå Liverpool får man som sagt knappast, men trots detta är oddsen på Ajax-seger på onsdagskvällen skyhöga.

Kalasoddset i stormatchen

Hos Snabbare.com får man nu hela 3,50 gånger pengarna på att Ajax vinner matchen – och då får man dessutom hela insatsen tillbaka om matchen skulle sluta oavgjort. På sajten, som alltid har de bästa oddsen på internationell fotboll, får alla nya spelare 100 kronor att spela för bara genom att följa den här länken.

Snabbare har alltid bäst odds på internationell och svensk fotboll! Klicka här för att se oddsen till veckans alla stormatcher!

Få våra nyhetsbrev!