Anrika klubbarna i kris och möts nu i riktigt ångestmöte – här är superoddsen i viktiga matchen

Två lag i kris.
Då lär målen vräka in.
Hos Snabbare.com finns de allra bästa oddsen på målkalas mellan Helsingborg och AIK.

Förhoppningarna på AIK var höga inför säsongen. Laget hade ett helt nytt spännande och revolutionerna spelsystem, med en hel drös talanger redo att ta den svenska högstaserien med storm.

JUST NU: Alla nya spelare får 100 kronor extra att spela för hos Snabbare.com. Det enda man behöver göra för att ta del av erbjudandet är att klicka här!

Men sex omgångar in i serien har verkligheten varit en helt annan. Det svartgula laget har haft bedrövligt svårt att få resultat med sig, och har nu tre raka matcher utan seger.

Stor kris

Kritiken har varit massiv – men det går ändå inte att jämföra med hur det låtit i Helsingborg. Laget hann spela hela fem matcher utan att göra mål, men fick islossning mot de regerande svenska mästarna i den senaste omgången, då man spelade 2-2 i den svåra bortamatchen, vilket dock gör att man fortfarande står utan vinst i årets serie.

Streama alla matcher från La Liga – helt gratis som spelare hos Snabbare.com. Sajten har dessutom alltid de bästa oddsen på all internationell och svensk fotboll!

Nu möts de båda krislagen – och hos Snabbare.com finns ett riktigt superodds att ta del av. Då Helsingborg till sist tycks ha fått ordning på sitt anfallsspel, och dessutom möter ett svajigt AIK som verkligen går mer framåt och på chans än tidigare år, så lär målen hagla in.

Superoddset

Hos Snabbare.com kan man spela på att det blir över 2,5 mål i matchen – till kalasoddset 2,20 gånger pengarna. På sajten får alla nya spelare dessutom 100 kronor extra att spela för om man klickar på den här länken, och som spelare hos Snabbare kan man dessutom streama matcher från bland annat La Liga – helt utan kostnad.

Få 100 kronor extra att spela för just nu hos Snabbare.com. Perfekt inför helgens stora drama i allsvenskan!

Få våra nyhetsbrev!