Anders Svenssons underbara dom inför EM-premiären – därför kan Sverige skaka jätte Spanien: ”Är en stor fördel”

Anders Svenssons underbara dom inför EM-premiären – därför kan Sverige skaka jätte Spanien: ”Är en stor fördel”

Stormatch direkt i EM-premiären.
Då tror Anders Svensson på svensk skräll – och bjuder dessutom på ett superodds hos ComeOn!.
– Ingen vill gå ifrån premiären med noll poäng, säger ”Taco”.

Äntligen EM – och ComeON! och Anders Svensson kryddar oddsen rejält. Sätt in en hundring – får 200 kronor att spela för!

Väntan är äntligen över. På måndagskvällen kliver Sverige in i sitt första stora mästerskap sedan VM 2018, men det är tufft motstånd som väntar direkt. Stornationen Spanien, som vunnit två EM-guld och ett VM-guld sedan 2008, står för motståndet – dessutom i Spanien.

Men Anders Svensson, fotbolls-legendar som är ambassadör för ComeOn! under mästerskapet, är positiv inför mötet. Sverige har visat förr att man kan hota stornationer, och inför matchen bjuder ”Taco” på ett kalasodds hos ComeOn! där svensk vinst och hållen nolla ger hela 12,50 gånger pengarna.

Spela på Anders Tacopåse varje dag under EM – unika specialkombos med grymma och kryddades odds!

Och det är absolut ingen omöjlighet, menar Svensson.

– Det är ingen lätt match, särskilt inte som den spelas i Spanien. Det är den på förhand klart tuffaste matchen i gruppen, Spa­nien är ett lag som har kapacitet att gå hela vägen. Men ingen vill gå ifrån premiären med noll poäng och då kan det bli nervöst, därför kan det vara en fördel att möta det bästa laget i gruppen direkt, innan de hunnit få något mästerskapssjälvförtroende, säger han.

Anders Svensson, som under mästerskapet dagligen kommer bjuda på riktigt kryddade odds och schyssta erbjudanden hos ComeOn!, menar att Spanien kommer att vara det dominerande laget, men det behöver inte betyda tre poäng.

– De kanske spelar med något större marginaler för att inte förlora utan för att växa in i turneringen. Samtidigt känner de nog att Sverige är en tuff motståndare. Det är klart att Spanien kommer att föra spelet och ha mycket boll. Men jag tror att de kommer att ha respekt för Sverige, säger Taco.

ComeOn! storsatsar under EM och med legendaren Anders Svenssons hjälp kommer man dagligen att bjuda på Anders Tacopåse – en unik specialkombo med grymma odds, som uppdateras varje dag som det spelas matcher under mästerskapet.
För att ge alla spelare en så bra start på fotbollsfesten som möjligt så ger nu sajten dessutom alla nya spelare hela 200 kronor att spela för på en insatt hundring.

Hur går det för Sverige i premiären? Följ länken för att komma direkt till sidan och lägg ditt spel!

Få våra nyhetsbrev!