Zlatans iskalla svar till Cantona: ”Jag ska bli Gud”.

Som alla redan vet är Zlatan Ibrahimovic klar för spel i Manchester United. Under sin korta tid i klubben har Zlatan redan hunnit bli historisk två gånger, dels när han satte nytt rekord i fystesterna och nu är han även den United-spelaren som har haft flest interaktioner via sociala medier. Annat var det dock på Eric Cantonas tid.

Den franske legendaren gick för en tid sedan ut och meddelade att Zlatan endast kommer att vara prins i Manchester — eftersom Cantona själv är kung.
– Jag har ett personligt meddelande till dig Zlatan. Du har bestämt dig för United och det är det bästa valet du någonsin gjort. Men en sista sak, det kan bara finnas en kung i Manchester. Du kan bli prinsen om du vill och tröja nummer 7 är din om du är intresserad. Det är är min välkomstgåva till dig. Kungen är borta. Länge leve prinsen, sa den franske legendaren i en reklamfilm till Zlatan.

Men nu har den svenske stjärnan gett svar på tal. Det är Fifas officiella hemsida som har presenterat Zlatans iskalla svar till Cantona.
– Jag hörde vad Cantona sa och jag gratulerar honom eftersom att jag alltid har beundrat honom. Men han borde veta att jag inte ska bli kung i Manchester. Jag ska bli Gud i Manchester, säger Ibrahimovic enligt Fifas officiella hemsida.

Manchester United, som i helgen vann mot Wigan i en träningsmatch med 2-0, kommer till spel i Sverige den 30 juli. Det är även i den matchen som Zlatan Ibrahimovic ryktas göra sin debut när laget möter Galatasaray.

LÄS MER: Hyllningsfilmen till Zlatan som får en att bli toktaggad på nya säsongen.

ZlatanCantonaGud

Älskar du också fotboll? Gilla Sportbibeln.