Mourinhos första ord i United: ”Vi har fått in tre av fyra”.

José Mourinho har tagit över Manchester United och inte legat på latsidan direkt. I dag höll nye tränaren sin första presskonferens i den engelska storklubben men det har redan kommit in tre nyförvärv till lagbygget.

Eric Bailly och Zlatan Ibrahimovic har redan skrivit på och Henrikh Mkhitaryan är bara detaljer från sin officiella presentation. Men Mourinho är inte nöjd där.
– Vi bestämde oss för att prioritera fyra spelare. Av dessa har vi tre och fram till att vi har den fjärde jobbar vi hårt med det. När vi har klarat det kan vi andas, stabilisera oss men ändå ha tid kvar på marknaden. Men vi gör det bra och får in spelarna vi vill ha, säger portugisen på sin första presskonferens.

Annars var det en rejält taggad Mourinho som mötte pressen. Efter att ha fått sparken från Chelsea i våras han upprättelse tillsammans med United som har tre svaga år bakom sig.
– Jag vet om mitt rykte. Jag vet om förväntningarna. Jag känner till den här klubbens historia och vad supportrarna väntar sig av mig. Jag tycker det här kommer i rätt läge i min karriär. Jag känner mig väl förberedd och trygg. Jag har stor motivation och jag är där jag vill vara. I den här klubben, i Premier League och i det här landet, säger Mourinho och erkänner att han börjar jobbet med viss besvikelse.
– Jag är besviken att vi inte är i Champions League. Förhoppningsvis är det bara en säsong som vi inte är där. Manchester United är en CL-klubb och vi måste se till att vi är där vi ska vara i juli 2017.

Den fjärde spelaren som Mourinho pratar om uppges vara tidigare Unitedtalangen Paul Pogba som ryktas vara på väg in för en övergångssumma runt en miljard kronor.

LÄS MER: Manchester United: Zlatan får INTE nummer 8.

Se José Mourinhos första presskonferens här:

https://youtu.be/oFPpCCtMjfA

Gilla Sportbibeln om du också är en riktig sportnörd.