Zlatan klar för United – nu siktar klubben in sig på nästa storstjärna.

Under torsdagen kom det beskedet som alla förväntade sig.Zlatan Ibrahimovic till slut bekräftade att hans nästa klubb blir Manchester United. Premier League-klubben har ännu inte bekräftat övergången men det är bara en tidsfråga.

Dessutom är Borussia Dortmunds Henrikh Mkhitaryan också klar för en flytt till Old Trafford och duon väntas presenteras av klubben väldigt snart. Men det tar inte slut där för Manchester United. Den nye tränaren José Mourinho vill ha in ytterligare en storstjärna i sommar och det handlar om ett välbekant namn inom Unitedkretsar.

Mourinho har siktat in sig på Juventus fixstjärna Paul Pogba, enligt franska tidningen L’Equipe. 23-åringen tillhörde Manchester United 2009-2012 men lämnade som bosman på grund av att han fick vänta så länge på speltid i A-laget. Pogba flyttade då på fri transfer till Juventus och har sedan dess utvecklats till en av världens bästa mittfältare. Frågan är om Pogba har förlåtit Manchester United än.

Juventus lär heller inte vilja sälja sin guldklimp för mindre än 100 miljoner euro, drygt 940 miljoner svenska kronor. Men det som talar allra mest för en flytt till United är Pogbas agent Mino Raiola. Samme man som är agent för Ibrahimovic och Mkhitaryan. Det kan bli en perfekt trippel där.

Med de tre nyförvärven förväntas Mourinho, enligt uppgifter, att bygga ihop ett 4-3-3 i United där offensiven utgörs av Wayne Rooney och Pogba som mittfältare bakom anfallet med Zlatan, Mkhitaryan och senaste säsongens succé Anthony Martial.

LÄS MER: Så reagerar världen på Zlatans Manchester United-bomb.

Gilla Sportbibeln om du också är en riktig sportnörd.