Manchester United: Zlatan får INTE nummer 8.

Manchester United: Zlatan får INTE nummer 8.

Zlatan Ibrahimovic laddar inför sin allra första säsong i Premier League. I fredags blev stjärnsvensken officiellt en Manchester United-spelare och Zlatan har redan uttryckt att han är här för att vinna titlar.

Uniteds drömvärvning har ännu inte börjat träna med laget då han har fått extra lång semester precis som alla EM-spelare. Något annat som Zlatan också får vänta på är sitt tröjnummer. I samband med sin officiella presentation spreds ett videoklipp där nyförvärvet råkar avslöja sitt nya nummer.
– Åtta? Det är coolt, sa Zlatan när han frågade om sitt nya nummer.

Det väckte även en hel del spekulationer om nuvarande åttan Juan Matas framtid. Men det verkar ändå inte bli någon åtta för svensken. Tidningen Manchester Evening News skriver att United har bestämt sig för att Zlatan inte ska få nummer 8.

Däremot är det väldigt oklart vad han egentligen ska få. Manchester Evening News tror på 11, numret som Zlatan hade i AC Milan. En annan tidning spekulerar i något helt annorlunda. The Mirror tror på det kaxiga Wayne Gretzky-inspirerade nummer 99 på Zlatans rygg.

Zlatan har tidigare haft tröjnummer 8 (Inter), 9 (Malmö FF, Ajax, Juventus och Barcelona), 10 (PSG och landslaget) och 18 (PSG).

LÄS MER: Så reagerar världen på Zlatan till Manchester United.

Se Zlatan Ibrahimovics första intervju i Manchester United här:

https://youtu.be/1EPWvZzrBP0

Gilla Sportbibeln om du också är en riktig sportnörd.