VIDEO: Här kan Zlatan ha råkat avslöja Unitedstjärnans framtid.

I fredags presenterades Zlatan Ibrahimovic som Manchester United senaste nyförvärv. Efter sin obligatoriska läkarundersökning var det dags för fotografering där svensken skrev på kontraktet och även höll upp sin nya röda tröja. På tröjryggen stod det än så länge bara Ibrahimovic då Zlatan ännu inte fått ett nummer tilldelat.

Men i en omtalad video hos tv-kanalen MUTV syns det hur Zlatan frågar om vilket nummer han ska få. Han får ett svar direkt och även om man inte hör någonting så syns det klart och tydligt att Zlatan reagerar med följande ord:
”Åtta? Det är coolt”

Zlatan har haft nummer åtta en gång tidigare under karriären, det var i Inter och det resulterade i stor succé för svensken. Men de här ryktena är inte lika roliga för den nuvarande åttan i Manchester United. Det handlar om Juan Mata som har varit en av de bästa poänggörarna i klubben senaste två åren.

Men spanjoren är ingen favorit hos nye tränaren José Mourinho, samme man som sålde Mata från Chelsea till United 2014. Mycket talar därför för att Mata på nytt dumpas av Mourinho och mittfältaren har redan kopplats ihop med Everton som väntas storsatsa i sommar under sin nye tränare Ronald Koeman.

Zlatans ord har i alla fall satt igång en rejäl rykteskarusell i England.

LÄS MER: Zlatan skrev historia direkt i United – slog rekord under fystesterna.

Se när Zlatan avslöjar sitt eget tröjnummer här:

https://youtu.be/JAt4ENXCAQ0?t=40s

Gilla Sportbibeln om du också är en riktig sportnörd.