Jonna Adlertegs första ord efter uttåget ur Mästarnas mästare – hyllas av svenska folket: ”En förebild”

Jonna Adlerteg har imponerat på alla under Mästarnas mästare.
Nu kommer hennes första ord efter det tuffa uttåget.
”Jag är supernöjd med min insats”, skriver hon på Instagram.

Vi är många som har imponerats av gymnasten Jonna Adlerteg under årets säsong av populära SVT-programmet ”Mästarnas mästare”. 27-åringen har charmat de flesta av tv-tittarna och blivit en riktig favorit runt om i tv-sofforna.

Jonnas succé

Hon har verkligen tagit upp kampen med de manliga idrottarna och överglänst de andra deltagarna flera gånger om. Jonna besegrade Nils van der Poel i jägarvila utan att knappt anstränga sig, hon slog alla tiders rekord i gripkraft och hon briljerade igen mot van der Poel i en hinderbana.

Artikeln fortsätter efter bilden.

Jonna Adlerteg, Mästarnas mästare, SVT
Jonna Adlerteg har varit en av favoriterna under årets säsong av Mästarnas mästare. FOTO: SVT

Men trots flera uppvisningar så föll Adlerteg ändå på målsnöret och missade finalprogrammet med minsta möjliga marginal. Då hon förlorade nattduellen mot Johan Wissman och fick lämna tävlingsprogrammet till tv-tittarnas stora raseri.

LÄS MER: Chockbeskedet i Mästarnas mästare – tittarna rasar mot orättvisan för favoriten Jonna Adlerteg: ”Nu vet vi…”

Adlertegs ord

Nu berättar Jonna Adlerteg med egna ord om känslorna efter det tuffa uttåget ur Mästarnas mästare.
– Jag höll på att skratta ihjäl mig när jag kollade på avsnittet. När Johan tar staven sista gången, jäklar vad arg jag ser ut då. Det bara brinner till en kort sekund, erkänner gymnasten för P4 Sörmland.
– Jag är så nöjd med min prestation, jag känner att det gick mycket bättre än jag hade förväntat mig. Jag har fått så himla fin respons och det är så många som hejat, det har varit jättekul.

Artikeln fortsätter efter bilden.

Jonna Adlerteg, Mästarnas mästare, SVT
Jonna Adlerteg har tvingats lämna Mästarnas mästare. FOTO: Instagram

Jonna skriver även till svenska folket med känslosamma ord om hur mycket det här betytt för henne och hur glad hon är för allt stöd.
”Tack för mig! Det räckte inte hela vägen till finalen för mig men jag är supernöjd med min insats i de andra avsnitten och glad att fått hänga med fantastiska människor. Tack för era fina meddelanden och för att ni tittat och hejat under programmets gång! Och tack till Mästarnas mästare för att jag fick vara med och för den fina minnesfilmen ni gjorde”, skriver hon i ett fint inlägg på Instagram, se det här nedanför.

LÄS MER: Nils van der Poel kan inte tro sina ögon i Jonna Adlertegs nya uppvisning i Mästarnas mästare

Många har hört av sig till Adlerteg och hyllat henne för den fantastiska insatsen i Mästarnas mästare, se inlägget längre ned.
”Jag hade gärna sett dig i final mot Nils. Tack för underhållningen!”, skriver en användare på Instagram.
”Önskar så att du hade fått vara kvar, du hade absolut gett killarna en match om bucklan!”, skriver en annan.
”Enligt mig, tidernas bästa deltagare i Mästarnas mästare. Sjukt imponerande insatser. Du är en förebild för många!”, skriver en tredje.

Vad tycker du om Jonna Adlertegs insats i årets Mästarnas mästare? Dela artikeln och säg din åsikt!

Jonnas ord: