Så dribblade Anders Svensson bort hela svenska folket – nu avslöjar han nya satsningen: ”Jag är här för att…”

Så dribblade Anders Svensson bort hela svenska folket – nu avslöjar han nya satsningen: ”Jag är här för att…”

Det blev ingen Tacos Tacos.
Nu avslöjar Anders Svensson sin nya satsning – att ge alla en bättre spelupplevelse under EM.

– Jag är här för att krydda oddsen, säger han i ComeOn:s nya reklamfilm.

Anders Svensson är en av svensk fotbolls absolut största, men förutom sin fantastiska spelförståelse och passningsfot så var han under stora delar av karriären även känd för att gilla en viss maträtt. Smeknamnet ”Taco” hängde med honom länge, och det har hållt i även efter karriärens slut. Det var därför inte särskilt förvånande då han för någon vecka sedan gick ut med beskedet att han lanserar ”Tacos Tacos”, en tacokrydda som svenska folket bara skulle älska.

JUST NU: Sätt in 100 kronor – men få 200 kronor att spela för. Perfekt till sommarens stora fotbollsfest!

Många såg framemot produkten – men nu avslöjas den klockrena bluffen. I själva verket så visar det sig att det inte blir någon tacokrydda av Anders Svensson, men det blir däremot en kryddad mästerskapssommar. Det framgår i en ny reklamfilm av ComeOn!, där Svensson meddelar sin nya satsning – att göra den här otroliga EM-sommaren betydligt mer spännande och rolig för alla spelare.

Som han säger i filmen så förtjänar faktiskt spelaren mer.

– Byt till Tacos kryddade odds. För dig som vill ha hetare matcher, starkare känslor och mäktigare odds – de la grande! De kallar mig Taco, och jag är här för att krydda oddsen, säger han.

Spela på Anders Tacopåse – varje dag den här fantastiska mästerskapssommaren!

Under sommaren så kommer alla spelare kunna spela på Anders Tacopåse – varje dag under EM. Som ny spelare hos ComeOn! får nu dessutom alla nya spelare hela 200 kronor att spela för på en insatt hundring. En perfekt start på speläventyret och den här mästerskapssommaren som förhoppningsvis kommer gå till historien.

Få våra nyhetsbrev!