STORT GRATTIS: Ebba Andersson fyller 27 år i dag – hyllas nu av alla för den fina detaljen i bilden med pojkvännen Gustaf

Vintern blev inte vad Ebba Andersson hade hoppats på.
Men nu ser hon fram emot nästa säsong.
En detalj i en ny bild tillsammans med pojkvännen Gustaf får nu alla hennes följare att jubla.

Det blev inte säsongen som Ebba Andersson hade hoppats på. Hon kom in med enorma förväntningar på sig i vintras efter en alldeles sagolik säsong, där hon blev den stora medaljdrottningen under VM i Planica, där det totalt blev två guld och två brons.

Tunga säsongen

Ebba Andersson inledde också den senaste säsongen strålande, med två segrar redan innan jul, men därefter dalade både form och resultat för stjärnan. Julledigheten kantandes av covid för Andersson, som efter nyår tvingades bryta Tour de Ski i förtid, och det skulle visa sig att sjukdomen skulle påverka henne hela säsongen.

Ebba Andersson hittade aldrig tillbaka till den riktiga drömformen, och den Ebba alla fick se bara ett år tidigare var plötsligt som bortblåst. Förhoppningsvis kan vi återigen få se en Ebba Andersson som varje vecka slåss om pallplatser igen den kommande säsongen, och särskilt då ett speciellt VM-år väntar, då mästerskapet är i Trondheim, Norge. Och av Ebba Anderssons sociala medier att följa så verkar hon inte vara alltför nedstämd av den tunga vintern, utan snarare glad och peppad på vad som komma skall.

Hyllas för detaljen

Ebba Andersson är en av Sveriges mest omtyckta idrottare och varje bild hon lägger ut på Instagram möts av positiva hejarop och mängder av kommentarer. Nyligen fick hon alla sina följare att fullständigt smälta med en detalj i en bild tillsammans med pojkvännen Gustaf Berglund, som även han är längdskidåkare.

Ebba Andersson, skidor
231229 Ebba Andersson of Sweden poses for a portrait during a press meet ahead of Tour de Ski on December 29, 2023 in Toblach. Photo: Mathias Bergeld / BILDBYRÅN / kod MB / MB0814

När Ebba Andersson firade midsommar nyligen gjorde hon det nämligen klädd i Delsbo-dräkt, vilket är en folkdräkt från Delsbo socken i Hälsingland, där Ebba Andersson är född. Bilden möttes av mängder av fina kommentarer från följare, som fullständigt älskade detaljen med dräkten, och den kärleksfulla bilden mellan Ebba och Gustaf.

”Nämen ooooj!”, skriver landslagskompisen Emma Ribom.

”Delsbodräkt. Fint!”, skriver en annan.

”Vackraste folkdräkten på fina du,” skriver en tredje.

”Så stiliga i era folkdräkter”, skriver en fjärde.

I dag passar vi dessutom på att gratulera fantastiska Ebba Andersson på födelsedagen! Hurra!

Tack för att du prenumererar!
Något gick fel. Vänligen försök igen senare.

Anmäl dig till vårt nyhetsbrev