Armand Duplantis ärliga ord – svarar nu på känsliga frågan om flickvännen Desiré Inglander: ”Ibland måste jag säga nej”

Armand Duplantis är inte bara världens bästa stavhoppare.
Men det är inte bara på friidrottsarenan han syns.
– Ibland säger jag nej, säger Mondo om filmerna tillsammans med flickvännen Desiré Inglander. 

Armand Duplantis har inte många problem i världen just nu. Världens bästa stavhoppare genom tiderna har redan hunnit med att slå världsrekord den här säsongen och snart börjar nästa jakt, då han går in med enorma förväntningar på sig i Paris-OS.

Lyckan med flickvännen Desiré

Armand Duplantis har redan ett EM-guld från våren i bagaget, men siktar nu på att försvara sitt OS-guld från Tokyo, då han är en av hela sommar-OS absolut största favoriter. Mondo lär dessutom, sin vana trogen, vara rejält sugen på att slå ett nytt världsrekord med världens alla blickar på sig under världens största idrottsevenemang.

Men det är inte bara på grund av idrotten som Duplantis har anledning att vara glad. Sedan 2020 är han tillsammans med Desiré Inglander och de båda har blivit kändisprofiler sedan dess. För Duplantis har karriären gått i raketfart och han har cementerat sin plats i idrottshistorien, och Desiré Inglander har blivit en framgångsrik modell och influencer, med över 600 000 följare på TikTok och Instagram. Och det är inte sällan som Mondo dyker upp i de kanalerna, då som en sidofigur till Desiré.

“Ibland säger jag nej”

På TikTok syns ofta Mondo i ett helt andra sammanhang än vad alla är vana vid att se honom i. Han kan exempelvis provsmaka godissorter eller göra diverse danser eller andra utmaningar. I SVT:s program ”Kallprat” får Duplantis frågan hur bekväm han egentligen är med alla filmer på honom.

– Det beror på vad vi gör. Det kan vara saker som jag säger nej till, men allt som vi gör och som hon lägger ut är jag bekväm med, säger Mondo i programmet, och fortsätter:

– Det är inga galna grejer vi gör.

Armand Duplantis, stavhopp
240612 Armand Duplantis of Sweden celebrates after competing in men’s pole vault final during day 6 of the 2024 European Athletics Championships on June 12, 2024 in Rome. Photo: Joel Marklund / BILDBYRÅN / kod JM / VG0622

Armand Duplantis får sedan en fråga från programledaren Johan Kücükaslan huruvida han gör det för att vara snäll, eller för att han faktiskt vill det. 

– Båda. Jag gör det för att vara snäll, och för att jag vill. Det är inte min idé, men jag har inga problem med att göra det, säger han. 

Tack för att du prenumererar!
Något gick fel. Vänligen försök igen senare.

Anmäl dig till vårt nyhetsbrev