Zlatans löfte inför comebacken – som får fansen att längta

Zlatan gjorde succé i Manchester United i fjol. Men när comebacken nu närmar sig lovar han fansen att komma tillbaka ännu starkare – och ännu bättre. 

Turerna kring Zlatan Ibrahimovic comeback i Manchester United har varit många. Allra senast i går uppgav källor att svensken kommer vara tillbaka på fotbollsplanen redan i november. Dessutom finns Zlatan med i Mourinhos trupp till Champions League, vilket vid speltid gör honom historisk.

I fjol stod Zlatan för 28 mål på 46 matcher i United-tröjan och hyllades som en av lagets absolut främsta spelare. Men nu lovar svensken att han kommer vara ännu bättre nästa säsong.

”Jag kommer krossa allt”

I en intervju med Inside United berättar Zlatan att fansen kan förvänta sig stordåd när han snart är tillbaka på Old Trafford igen.
– När jag är tillbaka på fotbollsplanen vill jag vara bättre än tidigare. Jag kommer inte tillbaka för att jag är den jag är, jag kommer tillbaka för att vara en bättre version av mitt gamla jag. Föreställ er hur det kommer bli, säger Zlatan i intervjun enligt Sunday Express.

Den tunga knäskadan har hållit Zlatan borta från fotbollsplanen sedan den 20 april. Efter en vår och sommar av rehabilitering är 35-åringen snart redo att komma tillbaka, men konstaterar samtidigt att det får ta den tid det tar.
– Det känns bra, jag har tränat varje dag sedan operationen, det finns inte tid för semester. Rehabiliteringen är en ny utmaning för mig men jag är mentalt stark. När jag fokuserar på någonting finns det inget som stoppar mig. Jag tar mig igenom alla hinder och det spelar ingen roll vad som står i min väg. Jag kommer krossa allt för att nå mitt mål, säger Zlatan.

LÄS MER: José Mourinhos sluga plan: Värva rivalens stjärna – helt gratis

https://youtu.be/OWwsDuGEGDk