Trovärdiga uppgifter: Zlatan på väg mot blixtsnabb comeback i United

Zlatan Ibrahimovic är på väg tillbaka till fotbollsplanen – men det kan bli betydligt tidigare än väntat. Enligt The Independent kan svensken göra comeback i United redan i november.

Zlatan Ibrahimovic har haft en intensiv rehabiliteringsperiod sedan den tunga knäskadan i våras. Tidigare i somras blev det klart att svensken skrev på ett nytt ettårskontrakt med Manchester United och sedan dess har svensken fortsatt jobba hårt för att komma tillbaka till fotbollsplanen.

José Mourinho har tagit ut svensken i 25-mannatruppen till Champions League, men trots det väntades han inte kunna vara spelklar förrän i januari. Nu verkar de planerna ha ändrats.

”Uttagningsbar i november”

Enligt uppgifter till brittiska The Independent, som hänvisar till källor nära Zlatan, har den svenske superstjärnans rehabilitering gått betydligt smidigare än väntat. Tidningen skriver att svensken kan komma att vara uttagningsbar så tidigt som i november.

Den 5 november reser ”Red Devils” till London för bortamatch mot Chelsea i ligan, en match 35-årige Zlatan säkerligen skulle se som en perfekt match att göra comeback i.

LÄS MER: Zlatan Ibrahimovic tillbaka i Champions League – då blir han historisk

https://youtu.be/OWwsDuGEGDk