Helgalna förslaget för att lösa Manchester Uniteds kris – värva in Chelsealegendaren(!)

Manchester United har fått en riktigt tung start på säsongen.
Och det är framförallt backlinjen som varit rejält ifrågasatt.
Nu kommer därför en helgalen lösning på problemet: John Terry.

ANNONS: Älskar du också Premier League? Coolbet har bäst odds på världens bästa fotbollsliga och just nu kan du DUBBLA din insättning upp till 1000 kronor. Klicka här för att utnyttja det tidsbegränsade erbjudandet!

Coolbet

Manchester United har inte alls fått den starten på årets Premier League-säsong som de hoppats på. Efter fyra matcher har man redan två förluster och med bara 6 inspelade poäng ligger man en bra bit ned i tabellen.

José Mourinho har fått rejält med kritik och likaså backlinjen. Nu kommer fotbollssajten TalkSport med en lösning på Uniteds kris. En rätt så oväntad lösning om man får säga så.

Terry aktuell för United

För engelske tv-profilen Adrian Durham hävdar att United kan komma att göra den mest märkliga värvning för att styra backlinjen. Det handlar om Chelsealegendaren John Terry.

ANNONS: Sätt in 800 kronor hos Coolbet – och få 1600 kronor att spela för. Just nu får alla nya medlemmar 100 procents bonus vid första insättning. Ta chansen genom att klicka på den här länken redan i dag!

37-åringen lämnade Aston Villa efter förra säsongen och är för närvarande kontraktslös. Vilket innebär att United får skriva kontrakt med honom trots att transferfönstret är stängt sedan länge.

”Tror det kan hända”

Durham ser Terry som en klar förbättring till backlinjen jämfört med backarna som just nu finns i Manchester United.
– Han skulle gå före Smalling, Jones, Rojo och Lindelöf, säger Durham enligt Talksport.

Dessutom har Mourinho stenkoll på Terry efter flera säsonger ihop i Chelsea och vet precis vad han kan få ut av 37-åringen.
– Tänk på krisen de har i försvaret, tänk på hur bra José Mourinho känner Terry. Om Mourinho har tänkt på det, då tror jag att det kan hända, säger Durham.

Men håller verkligen John Terry måttet fortfarande i Premier League? Det vore minst sagt en rejält uppmärksammad av United!

ANNONS: Älskar du också Premier League? Coolbet har bäst odds på världens bästa fotbollsliga och just nu kan du DUBBLA din insättning upp till 1000 kronor. Klicka här för att utnyttja det tidsbegränsade erbjudandet!

Dela artikeln för att säga vad du tycker om det här!

LÄS MER: Europas storklubbar överens: Vill ta bort omtalade regeln helt

Sensationella uppgifter: Zlatan kan lämna MLS – för storflytt till Europa igen