Här säger storstjärnan de magiska orden som alla har väntat på

Här säger storstjärnan de magiska orden som alla har väntat på

Antoine Griezmann har länge uppgetts vara på väg till Manchester United.
I en fransk tv-show har stjärnan nu för första gången uttalat sig om de segdragna ryktena.

Antoine Griezmann har under våren varit ett hett villebråd för Manchester United. Flertalet olika källor har uppgett att en övergång till den engelska storklubben är på väg att inträffa.

När fransmannens säsong nu är färdigspelad bryter han själv tystnaden om det påstådda klubbytet. I en fransk tv-show säger 26-åringen att chansen att han lämnar Atletico Madrid för Manchester United i sommar är 60 procent.

ESPN skriver under måndagen att Griezmann väntas ta ett beslut i frågan inom de närmaste två veckorna. Det är högst troligt att resultatet i onsdagens Europa League-final kommer att spela en avgörande roll för 26-åringens beslut. Vinner United matchen är de klara för nästa säsongs Champions League. Något som uppges vara nödvändigt för att den eventuella övergången ska bli verklighet.

Griezmann uppges vara nära vän till Uniteds mittfältsstjärna Paul Pogba samt ha haft David Beckham som barndomsidol, faktorer som påstås ligga bakom fransmannens vilja att flytta till den engelska storklubben.

Se Griezmann prata om en potentiell övergång till Manchester United:

https://youtu.be/BkTm3qbMCi4

LÄS MER: Uefas varning till alla svenska fans – efter otäcka attacken i England