Här är Manchester Uniteds åtta största framtidsnamn.

exp

Ända sedan oktober 1937 har Manchester United haft minst en spelare från den egna akademin i matchtruppen. De är snart uppe i 4 000 matcher på raken med den sviten.

Den här säsongen har fansen även fått bekanta sig med fler nya namn än någonsin tidigare då tränaren Louis van Gaal experimenterat flitigt på grund av skadeproblem. Marcus Rashford är självklart det stora utropstecknet för sin fantastiska vår men det finns en hel del fler tonåringar i akademin som knackar på dörren.

ANNONS FRÅN EXPEKT: Nu kan du spela HELT riskfritt på FA-cupfinalen mellan Manchester United och Crystal Palace.
Här hämtar du riskfria spelet där du får 1000 kronor tillbaka om du förlorar första spelet hos Expekt.

Vi har valt ut åtta Manchester United-akademispelare att hålla koll på.

Timothy Fosu-Mensah
Holländske stortalangen fostrades i Ajax hyllade akademi och värvades till United sommaren 2014 som 16-åring. Därefter har det gått väldigt, väldigt snabbt för mittbacken. Direkt kom steget upp till reservlaget och i februari kastades Fosu-Mensah in mot Arsenal i Premier League. Matchen efter fick han plats i startelvan.

Marcus Rashford
Säsongens sensation i både Manchester United och Premier League. Den Manchesterfödde 18-åringen kom från ingenstans och gjorde två mål i sin A-lagsdebut i Europa League och även två mål i sin PL-debut mot Arsenal. Rashford gick från doldis till nyckelspelare i United över en vår och nu väntar EM för England.

Axel Tuanzabe
Försvararen föddes i Kongo-Kinshasa 1997 men började spela fotboll i Uniteds organisation som åttaåring. Mittbacken prisades som årets Unitedtalang 2015 och blev snabbt kapten. Väntar fortfarande på sin A-lagsdebut.

Regan Poole
Den unge walesaren är fostrad i Cardiff Citys ungdomslag men fick aldrig chansen. Försvararen provtränade med Liverpool men valde att skriva på för United sommaren 2015. 17-åringen har smög in i A-laget under vintern med först bänkplatser i Europa League och FA-cupen sedan även debut i Europa League.

ANNONS FRÅN EXPEKT: Du kan inte förlora ditt spel på FA-cupfinalen mellan Manchester United och Crystal Palace.
Här hämtar du riskfria spelet där du får 1000 kronor tillbaka om du förlorar första spelet hos Expekt.

Callum Gribbin
17-åringen beskrivs som den mest talangfulle akademispelaren just nu och har hyllats av ungdomstränaren Nicky Butt. Den Salfordfödde mittfältaren är på väg upp i hierarkin och har fått träna med A-laget den här säsongen. Engelsmannen har många ögon på sig.

https://youtu.be/UMhArbMDiDc

Demetri Mitchell
Vid sidan av Marcus Rashford som fått den stora uppmärksamheten bland Uniteds talanger så ruvar ännu en Manchesterfödd juvel i akademin. Jämngamle Demetri Mitchell är en rising star som vänsterytter i både klubben och engelska ungdomslandslagen. Tonåringen jämförs redan med ikonen Ryan Giggs.

Cameron Borthwick-Jackson
Den Manchesterfödde vänsterbacken började i United redan som sexåring 2003. Sedan dess har det gått snabbt genom ungdomslagen och hela vägen upp till A-laget. 16 år gammal kom debuten i reservlaget, 18 år gammal kom A-lagsdebuten och den här säsongen har det blivit en handfull matcher när laget haft försvarskris.

Andreas Pereira
Brasilianaren som är född i Belgien kom till klubbens akademi som 15-åring. Seniordebuten kom redan 2014 i ligacupen som 18-åring och senare under säsongen kom även Premier League-debuten. Den här tekniske mittfältaren besitter stor potential men har inte riktigt visat upp sin bästa sida i A-laget än.

https://youtu.be/0pICrlFaRvU
 
ANNONS FRÅN EXPEKT: Du kan inte förlora ditt spel på FA-cupfinalen mellan Manchester United och Crystal Palace.
Här hämtar du riskfria spelet där du får 1000 kronor tillbaka om du förlorar första spelet hos Expekt.

Gilla Sportbibeln om du också älskar Manchester United.