Här tar Henrik Larsson ut de 11 bästa han någonsin spelat med.

Här tar Henrik Larsson ut de 11 bästa han någonsin spelat med.

Det är alltid intressant att veta vilka spelare som fotbollsstjärnorna själva tycker de bästa som de har spelat med under sin karriär. Nyligen kom till exempel uppgifter på att Zlatan Ibrahimovic håller Lionel Messi som sin absolut bäste lagkamrat, trots att de bara spenderade en säsong i Barcelona tillsammans.

Henrik Larsson
har under sin spelarkarriär lirat med helt fantastiska spelare i klubbar som till exempel Feyenoord, Celtic, Manchester United och Barcelona. Han har vunnit Champions League, tagit hem den europeiska guldskon som fotbolls-Europas bäste målskytt i ligaspelet och toppar dessutom skytteligan i Uefacupen/Europa Leagues historia.

Larsson, med sedvanliga nummer 7 på ryggen, har gjort 40 cupmål för Feyenoord, Celtic och Helsingborg och är hela sju mål före turneringens tvåa Klaas-Jan Huntelaar.

Men vilka tycker Henke egentligen är de bästa han spelat med genom åren? Tja, resultatet kanske förvånar en aning. I Henkes favorit-elva hittar vi bland annat flera svenska landslagspolare, en och annan från den stjärnspäckade tiden i Barcelona – men också några jokrar.

I klippet nedan tar ”Henke” ut sin bästa elva – ett gäng som säkerligen inte hade gjort bort sig på fotbollsplanen.

LÄS MER: Här tar Zlatan ut de 11 bästa han någonsin spelat med.

Gilla gärna Sportbibeln om du också älskar sport.

facebooktwitter
TAGS:
Dela på facebook