Therese Johaugs pojkvän missar EM och VM – efter korvolycka(!): ”En komplett idiot…”

Han har vunnit både VM-guld och EM-brons, men den norske roddaren Nils Jakob Hoff, 33, väljer att ta en paus från landslaget – på grund av en mycket dråplig korvolycka(!).
– Jag skulle ut på tur och tillaga korv, och då tappade jag kastrullen. Jag fick kokande vatten på mig, säger Hoff till NRK.

Tanken var att den norske roddaren Nils Jakob Hoff skulle åka på EM i Skottland i augusti, men så blir det inte. Och inte blir det något VM heller. Hoff, som har vunnit både VM-guld och EM-brons, har nämligen bestämt sig för att ta en paus från landslaget.

Märklig korvolycka

33-åringen, som är sambo med skidstjärnan Therese Johaug, är inte i den form han vill vara och väljer i stället att fokusera på läkarstudierna. En anledning till att uppladdningen inte blivit som planerat är en mycket märklig korvolycka, som gjorde att roddaren ådrog sig andra gradens brännskador på låret.
– Jag skulle ut på tur och tillaga korv, och då tappade jag kastrullen. Jag fick lite kokande vatten på mig. Det är i en sådan situation som man känner sig som en komplett idiot, säger Hoff till norska NRK.

Satsar mot OS 2020

Hoff har dock inga planer på att avsluta karriären, utan siktet är inställt på en satsning mot OS om två år.
– Planen framöver är att försöka komma med till Tokyo, och förhoppningsvis kämpa i toppen. Nu ska jag börja träna målmedvetet mot nästa säsong. Förhoppningsvis är vi kvitt dessa korvolyckor, säger Hoff till NRK.

Dela artikeln för att säga vad du tycker om det här!

LÄS MER: Chocken för Therese Johaug – efter fotbolls-VM(!): ”Trodde det var omöjligt…”

Ilskan efter att svenska stjärnskotten blivit stoppade: ”Det är helt åt fanders!”

window.fbMessengerPlugins = window.fbMessengerPlugins || { init : function() { FB.init({ appId: "1678638095724206", xfbml: true, version: "v2.6" }); }, callable : [] }; window.fbAsyncInit = window.fbAsyncInit || function() { window.fbMessengerPlugins.callable.forEach( function( item ) { item(); } ); window.fbMessengerPlugins.init(); }; setTimeout( function() { (function(d, s, id){ var js, fjs = d.getElementsByTagName(s)[0]; if (d.getElementById(id)) { return; } js = d.createElement(s); js.id = id; js.src = "//connect.facebook.net/en_US/sdk.js"; fjs.parentNode.insertBefore(js, fjs); }(document, 'script', 'facebook-jssdk')); }, 0);