STORT GRATTIS! Ebba Årsjö fyller 23 – och chockar alla i Fångarna på Fortet: ”Jag saknar ord”

Ebba Årsjö har vunnit det mesta som går att vinna.
I dag hyllar vi henne lite extra – då hon fyller 23 år.
Och vi minns med glädje tillbaka på när hon dominerade fullstänidgt i Fångarna på Fortet.
– Jag finner inga ord, säger programledaren Agneta Sjödin efter uppvisningen.

På kort tid har Ebba Årsjö blivit en av Sveriges mest framgångsrika idrottare, och trots att hon bara är 23 år gammal så har hon vunnit det mesta som går att vinna inom parasporten. 2022 blev det dubbla guld i Paralympics och para-VM, och förra året bara fortsatte succén med sanslösa fyra VM-guld.

Fullständigt dominant

Ebba Årsjö vann dessutom den totala slalomcupen och siktar i år på att vinna den totala alpina världscupen, detta trots att hon inte tävlar i störtlopp. Årsjö har dock fått en strålande start på säsongen med dubbla segrar i Super-G. Årsjö har blivit en stor favorit hos alla idrottsintresserade i Sverige, och för andra året i rad är hon nominerad till Jerringpriset på Idrottsgalan.

Årsjö har dessutom fått visa upp sig i TV4:s långkörare Fångarna på Fortet, och föga förvånande blev det braksuccé även där. När Årsjö hoppade in i en cell var uppdraget tydligt: På fem minuter skulle hon, utan att nudda marken, hämta en nyckel, och ta sig tillbaka ut genom dörren. Årsjö navigerade sig briljant förbi hindren, samtidigt som lagkamraterna hejade på henne ordentligt.

Showen i Fångarna på Fortet

När Ebba Årsjö väl kom ut från cellen hade bara halva(!) tiden gått, och utanför stod programledaren Agneta Sjödin nästan i chock över den enorma uppvisningen.

– Vem är du?! Jag saknar ord, jag saknar ord, säger en väldigt imponerad Agneta Sjödin.

Foto: TV4

Ebba Årsjö tyckte dock inte att det var en större utmaning, och när hon skrattandes satte sig för att prata om det hela så konstaterade hon kort:

– Nej men alltså… det här var ju skitlätt.

Se klippet HÄR (Obs: extern länk till TV4)

DELA gärna artikeln för att hylla en riktig stjärna på hennes födelsedag!

Tack för att du prenumererar!
Något gick fel. Vänligen försök igen senare.

Anmäl dig till vårt nyhetsbrev