Sebastian Larsson och Joel Lundqvist avslöjar vad de egentligen tycker om varandra – och vad som hänt efter Mästarnas mästare

De fann varandra direkt i Mästarnas mästare.
Nu avslöjar Sebastian Larsson och Joel Lundqvist sin relation efter SVT-programmet.
– Det är en rolig och ny vänskap, säger Joel till lokaltidningen Ekuriren.

Den sextonde säsongen av hyllade SVT-programmet ”Mästarnas mästare” närmar sig final och årets upplaga har hyllats av tv-tittarna. Förutom den stenhårda konkurrens har årets snackis varit den fina gemenskapen mellan deltagarna som gått rakt igenom tv-rutan.

Sebastian & Joel

Två av idrottsveteranerna har verkligen kommit nära varandra och det har någon inte undgått någon att Sebastian Larsson och Joel Lundqvist blivit väldigt nära vänner. Redan från första inspelningsdagen fann duon varandra och de delade rum genom hela programmet.

Artikeln fortsätter efter bilden.

Joel Lundqvist, hockey
240127 Joel Lundqvist under Christian Bäckmans hyllningsceremoni innan ishockeymatchen i SHL mellan Frölunda och HV71 den 27 januari 2024 i Göteborg . Foto: Michael Erichsen / BILDBYRÅN / COP 89 / MI0601

Båda två såg sig själva i varandra och vann en gemenskap och ömsesidig respekt i bakgrunden som elitidrottare, landslagsmän och lagkaptener.
– Det var fantastiskt kul att lära känna Joel. Det ger ett mervärde att vara med i programmet, att man fick träffa en extremt trevlig och bra kille, berättar Larsson för Ekuriren.

Relationen i dag

Sedan skiljdes de åt på värsta tänkbara sätt när Sebastian vann nattduellen och skickade ut Joel ur programmet.
– Det blev speciellt. Vi klickade så bra och vi delade rum under hela vistelsen. Det var inte glädjen som var den första känslan efter att jag vann duellen, det var snarare tråkigt att det var Joel som lämnade, erkänner Larsson för lokaltidningen.
– Det var mer en besvikelse för mig. Jag gick för segern. Det var inte bra. Jag har något fel på mina tummar. Det är bevisat. Jag kunde inte fånga flaggor eller stavar. Det är något med greppförmågan. Jag får kolla upp det, säger Joel med ett skämt.

Artikeln fortsätter efter bilden.

Sebastian Larsson, fotboll
221016 AIKs Sebastian Larsson jublar efter fotbollsmatchen i Allsvenskan mellan Djurgården och AIK den 16 oktober 2022 i Stockholm. Foto: Jesper Zerman / BILDBYRÅN / COP 234 / JZ0251

Även om SVT-programmet fortfarande är i full gång så har det gått ett halvår sedan Mästarnas mästare spelades in i Katalonien och vännerna avslöjar nu hur deras relationer ser ut i dag. Efter att tv-kamerorna slutat filma.
– Vi sprang in i varandra i Sälen under sportlovet av ren slump, riktig tajming. De kom dit och vi åkte därifrån. Vår relation i dag är att vi hörs en del. Det är en rolig och ny vänskap, säger Lundqvist i intervjun och de har försökt träffas oftare.
– Både ja och nej. Han har inte varit här, men det var ett event som tyvärr inte passade i hans kalender. Men det ska bli någon gång framöver, det tror jag säkert, säger ”Sebbe” om att bjuda in Joel till huset i Eskilstuna.

Vad tycker du om årets säsong av Mästarnas mästare? Dela artikeln och säg din åsikt!

LÄS MER: Känslosamma tårarna efter hjärtevärmande orden i Mästarnas mästare – som berör alla deltagarna: ”Det går rätt in i hjärtat”

Tack för att du prenumererar!
Något gick fel. Vänligen försök igen senare.

Anmäl dig till vårt nyhetsbrev