Känslosamma tårarna efter hjärtevärmande orden i Mästarnas mästare – som berör alla deltagarna: ”Det går rätt in i hjärtat”

Årets säsong av Mästarnas mästare har varit stentufft.
Men i kvällens avsnitt blir det rejält känslosamt för deltagarna.
– Det gick rätt in i hjärtat, erkänner Jimmy Samuelsson i SVT.

Det har varit en lång och tuff säsong av Mästarnas mästare. Årets deltagare har verkligen gett sitt allt och bjudit upp till en mycket underhållande upplaga av det hyllade SVT-programmet.

Rejält känslosamt

Nu börjar det närma sig final och då skruvas pressen upp ytterligare. I söndagens avsnitt överraskades de fem ex-idrottarna som är kvar i tävlingen av hälsningar hemifrån och då blev det rejält känslosamt.

Artikeln fortsätter efter bilden.

Sebastian Larsson, Mästarnas mästare
Sebastian Larsson berörs till tårar i kvällens avsnitt av Mästarnas mästare. FOTO: SVT

Familjemedlemmar hade fått skicka in videohälsningar för att stötta inför avslutningen och då blev det svårt att hålla tillbaka tårarna.
– Heja Jojjo! Jag vet att du är ofantligt stark, både mentalt och fysiskt. Du har alltid varit målmedveten och tar dig dit du vill. Kämpa på och njut, säger Johanna Davidssons syster i programmet.
– Det var jättefint! Mina systrar betyder väldigt mycket Vi har alltid varit tajta och gjort mycket roligt ihop, svarar Johanna.

Larsson berördes

Sebastian Larsson blev väldigt berörd när hans fru och två döttrar hörde av sig.
– Hej pappa! Du är grym och vi är fantastiskt stolta över hur duktig du är. Vi saknar dig jätte-jättemycket! Även fast du inte vinner så är du bäst i våra ögon, säger Larssons familj i hälsningen.
– Det var underbart! Jag fick se mina barn och min fru. Absolut att man längtar hem ännu mer och få ge dem var sin stor kram. De betyder mer än någonting annat, svarar Sebastian.

Artikeln fortsätter nedanför.

Emma Johansson hade redan fått en hälsning från sin make och barnen innan, och fick därför från sina föräldrar den här gången.
– Hej Emma! Mamma och pappa här. Vi tänkt skicka lite kraft från Sollefteå, det verkar gå ganska bra för dig men det är vi inte särskilt förvånade över. Vi är oerhört stolta över dig och önskar att det går riktigt bra i fortsättningen. Bara att kämpa på!, säger Johanssons föräldrar.
– Det var jättefint att få en hälsning från mamma och pappa. Det var extra peppande och behövdes i dag, svarar Emma.

Samuelssons tårar

De hjärtevärmande orden från familjemedlemmarna berörde samtliga deltagare och hemlängtan blev påtaglig.
– Du knöt alltid näven och fixade det, du leverade. Du hittade styrkan någonstans inom dig varenda gång. Jag lovar dig, du har den kvar. Visa vem som är Mästarnas mästare, säger Anja Pärsons syster.
– Min syster har alltid varit min största supporter. Vi växte upp tajt ihop och hon har alltid funnits där. Hon är en stor förebild för mig, svarar Anja.

Artikeln fortsätter efter bilden.

Jimmy Samuelsson, Mästarnas mästare
Jimmy Samuelsson kan inte hålla tillbaka tårarna i kvällens avsnitt av Mästarnas mästare. FOTO: SVT

När det blev dags för den sista videohälsningen till Jimmy Samuelsson föll en tår från kinden.
– Hej pappa! Vi är så glada att du har tagit dig så här långt in i tävlingen, inte för att vi hade förväntat oss någonting annat för du kämpar alltid hårdast och du ger aldrig upp. Oavsett hur det går så vet du att vi är jättestolta över dig, du är vår förebild och idol. Vi är så taggade på att se dig i vårt favoritprogram. Vi önskar dig all lycka till, kämpa på!, säger hans tre döttrar.
– Det var känslosamt. Längesen man såg dem och att få se en sån hyllning, det gick rätt in i hjärtat. Man är lite blödig, de är fantastiska tjejer och all kärlek till dem, svarar Jimmy.

Vad tycker du om kvällens avsnitt av Mästarnas mästare? Dela artikeln och säg din åsikt!

LÄS MER: Sebastian Larsson och Joel Lundqvists brutalt ärliga ord i Mästarnas mästare väcker starka reaktioner: ”Är bullshit”

Tack för att du prenumererar!
Något gick fel. Vänligen försök igen senare.

Anmäl dig till vårt nyhetsbrev