Nakenchocken i Mästarnas Mästare – nu visar SVT upp censurerade bilden som tv-tittarna inte alls fick se

Årets säsong av Mästarnas mästare i SVT har hyllats.
Och vi har fått se fantastiska dueller mellan deltagarna.
Men nu avslöjar SVT nakenchocken som alla tv-tittare missat.

SVT är i full gång med den sextonde säsongen av hyllade tävlingsprogrammet ”Mästarnas mästare”. Hittills har nya säsongen blivit väldigt uppskattad av tv-tittarna och bjudit på stor underhållning för svenska folket hemma i sofforna.

Mästarnas mästare

Konkurrensen hos deltagarna är stenhård och med erkända vinnarskallar som Sebastian Larsson, Joel Lundqvist, Tony Rickardsson och Anja Pärson så har vi fått se oerhört tuffa tävlingar än så länge. Men vid sidan av de fysiskt krävande tävlingarna så har de tävlande talat varmt om den goda stämningen som råder i huset.

Artikeln fortsätter efter bilden.

Emma Johansson, Mästarnas mästare
Emma Johansson i chock under Mästarnas mästare. FOTO: SVT

Deltagarna har verkligen hittat varandra på ett beundransvärt sätt och de lever tätt inpå varandra under inspelningsveckorna i Katalonien, Spanien. Hittills har vi fått se handbollslegendaren Johanna Ahlm och innebandyikonen Anna Wijk lämna tv-programmet och fler kommer det att bli innan vi når finalen om några veckor.

”Nakenchocken”

I kommande avsnitt på söndagskvällen får vi se hur deltagarna blir nedgrävda i sanden under tävlingsgrenen ”position/reaktion”. Men nu avslöjas också nakenchocken som tv-tittarna inte alls får se i SVT, se själva här nedanför.

Artikeln fortsätter efter bilden.

Emma Johansson, Sebastian Larsson, Mästarnas mästare
Emma Johansson och Sebastian Larsson är nedgrävna i Mästarnas mästare. FOTO: SVT

Mästarnas mästare har publicerat den censurerade bilden från stranden som avslöjar vad det egentligen är som händer, se bilden här nedanför.
”Nakenchocken – en helt vanlig dag bakom kulisserna”, skriver SVT på Instagram tillsammans med den oväntade bilden från stranden i Spanien.

Vad tycker du om årets säsong av Mästarnas mästare? Dela artikeln och säg din åsikt!

LÄS MER: Nu avslöjas sanningen om lyxhuset i Mästarnas mästare – så otroligt mycket kostar deltagarnas hem under SVT-programmet

Se bilden:

Tack för att du prenumererar!
Något gick fel. Vänligen försök igen senare.

Anmäl dig till vårt nyhetsbrev