Nu avslöjas sanningen om lyxhuset i Mästarnas mästare – så otroligt mycket kostar deltagarnas hem under SVT-programmet

Nya säsongen av Mästarnas mästare har hyllats.
Några av Sveriges främsta idrottare gör upp i Katalonien.
Nu avslöjas sanningen om lyxhuset i SVT-programmet.

SVT har dragit igång den sextonde säsongen av hyllade tv-programmet ”Mästarnas mästare” och hittills har den hyllats av tv-tittarna. Nya säsongen beskrivs som den tuffaste och hårdaste i programmets historia och efter fyra visade avsnitt förstår vi verkligen varför.

Mästarnas mästare

Det kryllar av vinnarskallar bland deltagarna och namn som Sebastian Larsson, Tony Rickardsson och Anja Pärson ger verkligen allt i tävlingarna. Medan Tony Rickardsson är den sköna gubben som håller ihop stämningen på bästa sätt och hittills har vi fått se Johanna Ahlm och Anna Wijk lämna programmet.

Artikeln fortsätter efter bilden.

Mästarnas mästare, SVT
Tony Rickardsson serverar bubblande välkomstdrink i Mästarnas mästare. FOTO: SVT

Under några tuffa veckor av tv-inspelningen lever deltagarna tätt inpå varandra och gör allting tillsammans. De bor ihop, äter tillsammans, tävlar mot varandra varenda dag och årets inspelningsplats är Katalonien, Spanien..

Drömhuset i SVT

Ingen har nog missat det vackra lyxhuset som SVT har hyrt åt deltagarna. Det heter Villa Can Lledó och ligger i bergen utanför storstaden Barcelona, det är hela 400 kvm stort och har sex sovrum fördelat på fyra våningar.

Artikeln fortsätter efter bilden.

Mästarnas mästare, SVT
Det exklusiva lyxhuset i Mästarnas mästare. FOTO: SVT

Varje sovrum har eget badrum och det finns även ett spelrum med biljardbord, pingisbord och fussballspel. Utomhus finns även lyxigheter som pool och tennisbana och flera matplatser för middagar under bar himmel.

LÄS MER: Tony Rickardsson är helt ostoppbar i Mästarnas mästare – och nu fruktar alla den nya Kungen av Nattduellen

Nu avslöjas det exakt hur mycket drömhuset kostar, för enligt uthyrningssajten ligger veckopriset på 7 000 pund. Det är nästan 92 000 svenska kronor för att hyra huset i en vecka.

Vad tycker du om nya säsongen av Mästarnas mästare? Dela artikeln och säg din åsikt!

Tack för att du prenumererar!
Något gick fel. Vänligen försök igen senare.

Anmäl dig till vårt nyhetsbrev