Nya bilden på Frida Karlsson och Ebba Andersson – som hyllas stort av svenskarna: "Så fint, vilka tjejer!"

Nya bilden på Frida Karlsson och Ebba Andersson – som hyllas stort av svenskarna: ”Så fint, vilka tjejer!”

Snart är det dags för efterlängtad världscuppremiär.
Då blir det upp till bevis för svenska stjärnorna Frida Karlsson och Ebba Andersson.
Nu hyllas svenskhoppen för en underbar bild i sociala medier.

Det kommer att bli en mycket spännande skidsäsong den här vintern. Veteranerna Charlotte Kalla, Therese Johaug och Maiken Caspersen Falla har alla avslutat sina karriär och det finns ett stort tomrum att fylla högst upp i den absoluta världstoppen.

Ebba slog Frida

Tronen är ledig för en ny skiddrottning att träda fram och två av kandidaterna är Frida Karlsson och Ebba Andersson när det kommer till distansåkningen. Förväntningarna är höga på den svenska duon inför kommande säsong och i helgen får vi ett första svar när det är dags för premiär av världscupen i finska Ruka.

Artikeln fortsätter efter bilden.

Frida Karlsson, Ebba Andersson, skidor
221120 Frida Karlsson, Sollefteå Skidor IF, Ebba Andersson, Piteå Elit SK and Moa Ilar, Falun Borlänge SK vid prisutdelningen efter damernas 15 km fristil under Bruksvallsloppet den 20 november 2022 i Bruksvallarna. Foto: Johan Axelsson / BILDBYRÅN / COP 245 / JA0109

Under den svenska skidpremiären i Bruksvallarna fick Ebba Andersson en riktig drömstart på säsongen när hon tog dubbla segrar och slog just Frida Karlsson med sekunders marginal på söndagen. Det kommer garanterat att bli fortsatta dueller för svenskorna under säsongen som kommer.

LÄS MER: Frida Karlssons drastiska förslag tokhyllas nu i Norge – så vill hon ändra hela sporten: ”Jag måste göra något”

”Underbar bild”

För Karlsson så blir det comeback till det svenska landslaget igen när hon nu tävlar i blågula kläder under världscupen. Och efter helgen la 23-åringen ut en bild på sociala medier som nu hyllas stort, se den här nedanför.

Artikeln fortsätter efter bilden.

Frida Karlsson, Ebba Andersson, skidor
220323 Ebba Andersson, Piteå Elit, och Frida Karlsson, Sollefteå Skidor IF, efter damernas 10km klassisk stil under dag 1 av SM-Veckan den 23 mars 2022 i Piteå. Foto: Maxim Thore / BILDBYRÅN / kod MT / MT0345

Det är en bild på just Frida och Ebba från helgen i Bruksvallarna, se den här nedanför, som har överösts av fina ord från svenska folket på Instagram. På bilden kan man se Frida krama om Ebba efter målgång.
”Bästa bilden 2022. Ni två är grymma. Att se fajt i spår och respekt i målfållan är inspirerande. Tack!”, skriver en användare.
”Underbar bild på de stora tjejerna i svensk skidåkning”, skriver en annan.
”Rivaler och nära vänner, så fint att se. Lycka till framöver”, skriver en tredje.

LÄS MER: Stina Nilsson avslöjar rivalernas oväntade ord till henne – som verkligen värmer: ”Det får jag mest respekt för”

Bilden på Frida Karlsson och Ebba Andersson har fått över 20 000 gilla-markeringar och det märks att svenska folket verkligen längtar efter att skidsäsongen ska dra igång på allvar.
”Underbar bild! Fantastiska idrottskvinnor!”, skriver en i kommentarsfältet.
”VILKA TJEJER, ser framemot en grym säsong”, skriver en annan.
”Troligen dom två bästa distansåkarna i världen just nu. Hoppas ni kan pusha och stötta varandra precis som Johaug och Björgen gjorde”, skriver en tredje.

Hur tror du det går för Frida och Ebba? Dela artikeln och säg din åsikt!

Se bilden: