Nya bilden på Edvin Anger och norskan som alla pratar om – efter hemliga kärleksbeskedet

Edvin Anger är en av svensk skidsports stora framtidslöften.
Nyligen avslöjade 20-åringen även att han hittat kärleken i Norge.
Nu har en ny bild fått många att spekulera om den hemliga flickvännen.

Under säsongen som var fick unge Edvin Anger sitt stora genombrott i skidvärlden. 20-åringen imponerade flera gånger under sprintloppen på världscupen och fick även chansen för Sverige i skid-VM 2023 i Planica.

Angers succé

Stortalangen åkte till världsmästerskapet med förhoppningar om att kunna överraska men det gick inte alls som han hoppats på. Anger valde att lämna sitt första VM i förtid efter en blygsam 50:e plats i 15 km fritt.

Artikeln fortsätter efter bilden.

Edvin Anger, skidor
230219 Edvin Anger of Sweden poses for a portrait at a press event with the Swedish Cross-Country Skiing team ahead of the FIS Nordic Ski World Championships on February 19, 2023 in Unterferlach. Photo: Petter Arvidson / BILDBYRÅN / kod PA / PA0508

Den stora revanschen kom sedan i Falun när Edvin var en del av det svenska lag med Calle Halfvarsson, Jonna Sundling och Moa Ilar som vann mixedstafetten under världscuploppet på svensk mark. Vid sidan av skidspåren har 20-åringen även hittat kärleken under våren och avslöjade tidigare i år att han träffat någon från Norge.

LÄS MER: Edvin Angers stora irritation mot egna landslaget – tydliga kritiken efter plötslig petning: ”Jag förstår inte”

Nya kärleken

Men han ville inte gå in på närmare detaljer om vem det var eller vad hon hette.
– Det är ganska nytt. Vi har haft kontakt i några månader. Vi bor sex timmar från varandra, så det är lite lurigt. Men vi får se. Hon var en viktig person för mig under VM. Vi pratade en hel del i telefon, sa han till lokaltidningen Södra Dalarnes Tidning i slutet på mars.

Artikeln fortsätter efter bilden.

Edvin Anger, skidor
230319 Edvin Anger of Sweden competes in 4×5 km mixed relay during the FIS Cross-Country World Cup on March 19, 2023 in Falun. Photo: Jesper Zerman / BILDBYRÅN / COP 234 / JZ0344

I intervjuer efteråt har han berättat att det handlar om en norsk skidåkare, som är ett år yngre än honom och som inte tävlar på landslagsnivå. Men än i dag är den nya kärleken fortfarande hemlig.

LÄS MER: Thomas Wassbergs oväntade ord till stortalangen Edvin Anger – avslöjar nu kuppen: ”Svårt att tacka nej”

Bilden avslöjar?

Fast nu har en ny bild på Edvin Anger fått en hel del att spekulera och pussla ihop ledtrådarna. På Instagram har en bild lagts ut på svenske 20-åringen och en norsk tjej som sitter tätt intill varandra och verkar till synes vara mer än vänner, se bilden här nedanför.

Norskan heter Emma Axelsson, är 19 år gammal och tävlar för Lillehammer Skiklub. Bilden, se den här nedanför, är tagen i Bruksvallarna och nyligen var Axelsson där för att tävla – och hon lyckades även vinna supersprinten.

Visst blir man glad för Edvin Angers skull? Dela artikeln och säg din åsikt!

Se bilden:

Edvin Anger, skidor
Bilden på Edvin Anger och norska Emma Axelsson som nu väcker frågetecken. FOTO: Instagram/miaostreng