Nya bilden på Charlotte Kalla som överraskar alla – ingen kan känna igen skidprofilen: "Du är fantastisk"

Nya bilden på Charlotte Kalla som överraskar alla – ingen kan känna igen skidprofilen: ”Du är fantastisk”

Charlotte Kalla har lagt skidorna åt sidan för gott.
Nu visar OS- och VM-guldhjälten upp en helt ny sida av sig.
Med en oväntad bild som överraskar alla svenskar.

Få svenska skidåkare är lika framgångsrika och folkkära som självaste Charlotte Kalla. Hon var svenskarnas favorit i skidspåren under många år och kan se tillbaka på en alldeles fantastisk karriär inom längdskidåkning.

Kallas framgång

Kalla bärgade hela nio OS-medaljer och är med det Sveriges främsta kvinnliga olympier i historien. Lägg därtill ytterligare 13 VM-medaljer och otroliga 35 SM-guld så förstår ni vilken makalös idrottare vi pratar om.

Artikeln fortsätter efter bilden.

Charlotte Kalla, skidor
230303 Charlotte Kalla poserar för ett porträtt den 3 mars 2023 i Sundsvall. Foto: Nils Jakobsson / BILDBYRÅN / kod NJ / NJ0063

Men 2022 valde Charlotte att lägga pjäxorna och skidorna på den berömda hyllan och tacka för sig. Många trodde då att det skulle bli en mer lugnare tillvaro för skidhjälten från Tärendö men så blev det ej.

Charlottes nya liv

Kalla har ett intensivt år bakom sig som ”pensionär” med graviditet och barnafödande, medverkan i ”Let’s Dance”, nysläppt bok ”Skam den som ger sig” och aktuell med en nystartad podcast ”Vinterpasset”. 36-åringen är väldigt aktiv i sociala medier med sin välfyllda vardag och visar upp sina projekt.

Artikeln fortsätter efter bilden.

Charlotte Kalla, skidor
220326 Charlotte Kalla poserar för ett porträtt vid en intervju under SM-veckan den 23 mars 2022 i Piteå. Foto: Maxim Thore / BILDBYRÅN / kod MT / MT0347

Nu överraskar Charlotte Kalla alla svenskar ytterligare en gång genom att visa upp en helt bild och en helt ny sida av sig själv. Skidprofilen publicerade en högst oväntad bild på sig själv klädd i 20-talsinspirerade kläder på Instagram, se den här nedanför.
”Det är en ära att få pryda september månad i kalendern ’Sagolika Kvinnor 2024’. Ett väldigt fint projekt som stöder Fryshusets Barn till ensamma mammor”, skriver Kalla och visar stolt upp resultatet av hennes modellbild.

LÄS MER: Ebba Anderssons oväntade bekännelse efter storsuccén – nobbar nu världscupen: ”Jag måste erkänna det”

Svenska OS- och VM-guldhjälten hyllas nu stort i kommentarsfältet av följarna, se bilden här nedanför.
”Wow Charlotte”, skriver en användare på Instagram.
”En sån fantastisk bild”, skriver en annan.
”Väldigt cool och vacker bild!”, skriver en tredje.
”En ära och så stolt att ha med dig i Kalendern. Du är fantastisk”, skriver initiativtagaren Caroline Roosmark och tackar Charlotte för medverkan i kalendern.

Visst är det en fantastisk bild på Charlotte Kalla? Dela artikeln och säg din åsikt!

Se bilden:

Tack för att du prenumererar!
Något gick fel. Vänligen försök igen senare.

Anmäl dig till vårt nyhetsbrev