William Nylander nådde mäktig milstolpe inatt – med hjälp av oväntade kroppsdelen: ”Finns ingen bättre…”

Succ´étåget rullar vidare för William Nylander i NHL.
Inatt stod han för tre nya poäng är nådde därmed milstolpen 50 poäng den här säsongen.
Svensken satte kvitteringspucken en bit in i den tredje perioden – och han gjorde det med en något oväntad kroppsdel.

William Nylander är namnet på allas läppar, kanske främst om man håller på Toronto Maple Leafs. Svensken gör en kanonsäsong såhär långt i NHL, och i nattens möte med Florida Panthers fortsatte succén för den 26-årige forwarden.

Stora succén

Toronto Maple Leafs går starkt i ligan, mycket på grund av William Nylanders stora poängproduktion. Svensken har såhär långt den här säsongen svarat för 24 mål och 26 assist, och poängen i nattens batalj innebar därmed att han nu är uppe på 50 gjorda poäng den här säsongen.

Artikeln fortsätter efter bilden.

141228 Sveriges William Nylander poserar för ett porträtt iklädd en Toronto Maple Leafs-tröja under JVM i ishockey den 28 december 2014 i Toronto. Foto: Joel Marklund / BILDBYRÅN / kod JM / 86888

Och med sina hittills 24 gjorda mål ser hans personliga målrekord ut att flyga all världens väg, särskilt med tanke på att det fortfarande bara är januari månad.

I nattens möte assisterade han först till Auston Matthews mål, innan han skulle ta saken i egna händer och se till att hans ”Leafs” gick ifrån mötet som segrare.

LÄS MER: Folkkäre Jacob Hårds stora kritik mot Idrottsgalan – pekar nu ut tydliga missen: ”Det känns väldigt konstigt”

Oväntade draget

Kvitteringen fram till 4–4 var ett alldeles särskilt mål. Nylander stod parkerad framför Floridas kasse, och efter en målvaktsretur bestämde han sig för att plocka fram sin inre fotbollsspelare när han nickade in pucken i mål.

Artikeln fortsätter efter bilden.

Matchen gick till förlängning, och väl där plockade Nylander fram sitt trollspö igen. Med en vacker soloräd avgjorde han matchen och fullbordade vändningen för sitt Toronto.
”Vilken nick!”, skriver en användare.

”Finns ingen som är bättre än honom”, fyller en annan på med.

LÄS MER: Ikonens tydliga krav på Linn Svahn – stenhårda domen inför VM: ”Det kan vara tufft för henne”