William Karlsson låg bakom jättevändningen till seger för Vegas Golden Knights i natt

Det satt hårt åt men när William Karlsson reducerade till 3–4 för Las Vegas mot Seattle inleddes vändningen som slutade med segermål i förlängningen.

Tre minuter in i förlängningen avgjorde Jack Eichel med 5–4 för Las Vegas i NHL-ishockeyn. William Karlssons lag låg under med 2–4 är det var mindre än åtta minuter kvar av den tredje perioden.

Då gjorde Karlsson mål på en slagskottsrökare, direkt på passning av Brayden McNabb.

I Seattle spelade Andre Burakovsky och var den som gjorde sitt lags ledningsmål. New York Rangers vann toppmötet mot Carolina med 1–0.

Backprofilen Erik Karlssons Pittsburgh har det trögt. Den här gången blev det förlust i förlängning mot ett annat bottenlag som inte haft en så god säsong heller hittills, Ottawa.

Ottawa vann med 2–1 efter att Pittsburgh hade kvitterat lagets 1–0-ledning med bara 23 sekunder kvar i tredje perioden, ett mål som Erik Karlsson fick assist för. Men efter tre minuter i förlängningen avgjorde Ottawa och fick sin första seger på åtta matcher.