Uppgifter: Succéspelaren har gjort sitt val efter alla SHL-rykten – här är nya laget

Uppgifter: Succéspelaren har gjort sitt val efter alla SHL-rykten – här är nya laget

.

SHL-bekantingen Greg Squires har fått en strålande start på säsongen.
Men nu lämnar han österrikiska Graz efter bara sex matcher.
31-åringen har ryktats till Sverige och har nu gjort sitt val, enligt Hockeynews.

Han har verkligen fått en flygande start på säsongen när poängen rasslat in. Greg Squires har gjort hela fem mål och två assist på första sex matcherna hos österrikiska Graz 99ers.

Greg Squires nya klubb

Tack vare succén är det nu dags att flytta igen för 31-åringen. Squires, som tidigare spelat för både Örebro och Oskarshamn, har varit i kontakt med ett par svenska klubbar enligt uppgifter.

161201 Örebros Greg Squires jublar efter sitt 2-2 mål under ishockeymatchen i SHL mellan Örebro och Leksand den 1 december 2016 i Örebro.
Foto: Johan Bernström / BILDBYRÅN

Men nu är han klar för en helt annan klubb. Hockeynews rapporterar att Squires skrivit på finska TPS Åbo som inlett säsongen knackigt och är i behov av förstärkning av poängspelare.

51 poäng i SHL-klubben

Nu blir amerikanske forwarden lagkamrat med svenskarna Henrik Larsson, Filip Windlert och Anton Holm i TPS. Greg Squires gjorde 51 poäng på 96 matcher när han spelade i SHL med Örebro 2015-2017.

170301 Örebros Greg Squires gör 1-1 och jublar under ishockeymatchen i SHL mellan Örebro och Malmö Redhawks den 1 mars 2017 i Örebro.
Foto: Johan Bernström / BILDBYRÅN

Efter tiden i SHL har det även blivit spel i KHL med Kunlun Red Star innan flytten till Österrike inför den här säsongen. I KHL blev det bara ynka 11 poäng på 69 matcher.

LÄS MER: Svenska stjärnan fortfarande klubblös – är nu tillbaka i Sverige hos krislaget

Här är svenskstjärnans MÄKTIGA drömmål i natt – avgör matchen med magisk soloprestation