Uppgifter: Färjestadsstjärnan på väg bort – kan bli klar för SHL-rivalen

Alexander Johansson avsade sig kaptensrollen och har fått knapert med speltid i Färjestad.
Men snart kan forwarden ha gjort sitt i klubben.
Enligt uppgifter till Sportbibeln är en ny klubbadress aktuell.

Färjestad har fått en tuff inledning på SHL-säsongen. Den tunga starten medförde ändringar i laget.

Lämnade kaptensbindeln

Alexander Johansson valde att avsäga sig kaptensbindeln och i stället tog Mikael Wikstrand över.
– Laget går före jaget. Beslutet är det bästa för laget just nu och det är därför jag gör det här, sa Johansson då till klubbens hemsida.

Efter kaptensbytet åkte Färjestad på två raka förluster mot Mora respektive Frölunda. Alexander Johansson har fått knapert med speltid (drygt sex minuter senast mot Frölunda) och snart kan tiden i klubben vara slut.

Enligt uppgifter till Sportbibeln är Johansson aktuell för en flytt från Färjestad då situationen inte är optimal. Enligt uppgifterna är nu en ny klubbadress aktuell och en av klubbarna som har nämnts är Frölunda. Där ska dock intresset ha varit svalt och huvudspåret är nu regerande mästarna Växjö.

Aktuell för flytt

Johanssons agent Gunnar Svensson vill inte kommentera uppgifterna.
–  Det finns ingen konkret handling i det. Vi får ta en dag i taget men det finns ingen aktualitet i dag att han ska lämna Färjestad, säger Johanssons agent Gunnar Svensson till Sportbibeln.

Alexander Johansson har stått för en assist på åtta matcher i år. Färjestad ställs mot Örebro på bortaplan i morgon för att sedan på lördag ta emot Djurgården hemma i Löfbergs Arena

”Besviken på sig själv”

Svensson bekräftar för Sportbibeln att situationen i Färjestad inte är bästa möjliga.
– Den är väl inte optimal kan man väl säga. Han spelar sporadiskt helt plötsligt men det är som det är. Vi får ta det därifrån, säger Svensson till Sportbibeln och fortsätter:
– Han känner sig lite besviken på framför allt på sig själv och delvis klubben. Han hade räknat med att komma in och spela i en central roll men så är det inte riktigt nu.

Dela för att säga vad du tycker om det här!

[arve url=”//csp.screen9.com/iframe/qnr7cV205zO3fGAJuBLbG50CTZYukXyslBu_RBodMspu8x8qdwUC4jbOswlfhfOF” aspect_ratio=”1:1″ /]

LÄS MER: Forwardsstjärnan kan göra comeback i Tre Kronor – efter 10 års(!) frånvaro

NHL-klubben som leder jakten på Nylander: ”Vore en bra deal”

 

window.fbMessengerPlugins = window.fbMessengerPlugins || { init : function() { FB.init({ appId: "1678638095724206", xfbml: true, version: "v2.6" }); }, callable : [] }; window.fbAsyncInit = window.fbAsyncInit || function() { window.fbMessengerPlugins.callable.forEach( function( item ) { item(); } ); window.fbMessengerPlugins.init(); }; setTimeout( function() { (function(d, s, id){ var js, fjs = d.getElementsByTagName(s)[0]; if (d.getElementById(id)) { return; } js = d.createElement(s); js.id = id; js.src = "//connect.facebook.net/en_US/sdk.js"; fjs.parentNode.insertBefore(js, fjs); }(document, 'script', 'facebook-jssdk')); }, 0);