Svenske NHL-doldisen målskytt i San Jose Sharks makalösa vändning i natt

San Jose vände och vann med 6–5 mot Detroit där Patrick Kane gjorde sin debut.

Inför matchen var det just Patrick Kanes debut som stod i fokus. Efter matchen var allt fokus på San Joses galna vändning.

Men det började alldeles strålande bra för Detroit. Efter en mållös första period satte de fyra raka mål i den andra perioden. När Lucas Raymond tryckte in 4–0 räknade nog de flesta med en ganska komfortabel seger för Detroit.

Men San Jose ville annat. Innan den händelserika andra perioden var över hann San Jose med att sätta fyra raka mål och kvittera.

En av målskyttarna var Fabian Zetterlund som kliniskt förvaltade ett friläge. Detroit tog sedan ånyo ledningen i den tredje perioden, men San Jose kvitterade och matchen gick till förlängning.

Där spelade Zetterlund fram till Mikael Granlund som avgjorde för San Jose. 6–5 till San Jose i en smått galen tillställning.