Sanny Lindströms underbara Brynäshån som får hela hockey-Sverige att skratta högt: ”Haha, älskar det här!”

Hela hockey-sverige pratar om det som hände i Brynäs.
Sanny Lindström har också riktat hård kritik mot Johan Larsson.
Nu svarar TV4-experten med ett helt klockrent skämt på Instagram.

Det var i den andra semifinalsmatchen i det hockeyallsvenska slutspelet mellan Brynäs och BIK Karlskoga som det oväntade hände. Brynäs lagkapten Johan Larsson tröttnade rejält och sprutade vatten mot en kameran från TV4 vid sidan av isen.

Sannys kritik

Larsson och Brynäs har sedan dess fått ta emot stor kritik för det olämpliga uppträdandet i avbytarbåset. Lagkaptenen har dessutom gått ut och bett om ursäkt för sitt respektlösa beteende.

Artikeln fortsätter efter bilden.

Sanny Lindström, hockey
230318 Cmores Sanny Lindström inför match tre i kvalet till SHL mellan Brynäs och Malmö Redhawks den 18 mars 2023 i Gävle. Foto: Kenta Jönsson / BILDBYRÅN / COP 210 / KJ0107

Agerandet har väckt starka reaktioner i hela hockey-Sverige och allt tog en ny vändning när TV4-experten Sanny Lindström avslöjade nya detaljer. Att det här inte är första gången som Johan Larsson är direkt otrevlig mot kameramän som bara gör sitt jobb.
– Han smäller igen dörren på folk, han ber dem ordagrant att dra åt helvete, och att han inte vill vara med. Och gör du det, som lagkapten för Brynäs, alltså då…, berättar han i podcasten ”Sanny och Svensson”.
– Som spelare har du absolut ingenting att säga till om, på något sätt. För det står i avtalet. Jag tar för givet att TV4 och produktionsbolag ringer till Brynäs och begär ett möte omedelbart bums. För så här gör man inte. 

Klockrent hån

Efter alla hårda ord som sagt så försöker Lindström nu lätta upp stämningen med ett underbart Brynäshån. På sociala medier har han lagt ut en video på sig själv och sin egen dotter som får alla att skratta, se den här nedanför.
”Jag lever inte som jag lär. Klarar inte ens av att uppfostra mina egna barn”, skriver han tillsammans med videon.

Artikeln fortsätter efter bilden.

Sanny Lindström, hockey
Sanny Lindströms klockrena skämt efter Brynäs-incidenten. FOTO: Instagram

Det är ett klockrent svar på hela den infekterade incidenten med det sprutade vattnet och alla kan nog behöva ett gott skratt efter det som varit, se Sannys video här nedanför.
”Haaa! Har du närt en Brynäsare vid din barm?”, skriver en användare i kommentarsfältet.
”Underbar fim, underbar unge”, skriver en annan.
”Haha, jag älskar självironi, hatten av!”, skriver en tredje.

Visst är det här väldigt roligt? Dela artikeln och visa andra!

LÄS MER: Brynäs bryter tystnaden efter olämpliga beteendet som hela hockey-Sverige pratar om – ber nu om ursäkt: ”Över gränsen”

Se videon:

Tack för att du prenumererar!
Något gick fel. Vänligen försök igen senare.

Anmäl dig till vårt nyhetsbrev