Sanny Lindströms jättekritik – nya avslöjandet om Brynäs-stjärnan får svensk hockey att rasa: ”Så gör man bara inte!”

Det har stormat kring Johan Larsson det senaste dygnet.
Nu riktar Sanny Lindström ny kritik mot Brynäs lagkapten.
– Så gör man inte, säger han i sin podcast.

Det var i det senaste mötet mellan Brynäs och Karlskoga, i semifinalen av det hockeyallsvenska slutspelet, som Johan Larsson sprutade vatten på en kameraman. Han hamnade i bild mot sin vilja, och reagerade direkt.

Lindströms stora kritik

Efteråt har kritiken mot Brynäs lagkapten varit massiv, och TV4 kallade hans beteende för ”helt oacceptabelt”. Johan Larsson menade att det är heta känslor, men i ett uttalande så bad han om ursäkt för sitt agerande. Men Sanny Lindström riktar nu ny kritik mot Larssons beteende, och avslöjar nya detaljer.

– Han sprutar vatten. Men TV4 är ju, inför match till exempel, inne och filmar. Han har ju varit otrevlig, de facto, med de som är där inne och filmar, säger han i podcasten Sanny och Svensson.

Sanny Lindström, som till och med ifrågasätter om Larsson kan vara kapten för laget, menar dessutom att Johan Larsson riktar sin ilska helt fel.

– De får en order av arbetsgivaren att gå in och filma i omklädningsrummet. Sen kan man tycka vad man vill om man ska filma i omklädningsrummet, det står man helt fri att tycka. Men som spelare har du absolut ingenting att säga till om, på något sätt. För det står i avtalet, säger han.

Avslöjar nya detaljer

Enligt Sanny Lindström är vattensprutandet inte första gången som Larsson är direkt otrevlig mot kameramän.

– Han smäller igen dörren på folk, han ber dem ordagrant att dra åt helvete, och att han inte vill vara med på det. Och gör du det, som lagkapten för Brynäs, asså då…, säger han.

240401 Brynäs Johan Larsson inför semifinal ett i Hockeyallsvenskan mellan Brynäs och Karlskoga den 1 april 2024 i Gävle. Foto: Jens Carlsson / BILDBYRÅN

Nu tar han för givet att TV4 gör allt för att sätta ner foten mot Brynäs lagkapten.

– Jag tar för givet ska jag säga, att TV4, att alla instanser, produktionsbolag, ringer till Brynäs och begär ett möte omedelbart bums. För så här gör man inte. 

@expressensport

Brynäs kapten Johan Larsson sprutade vatten mot en TV4-medarbetare under semifinalen mellan Brynäs och BIK Karlskoga. Det får Sanny Lindström, expert i TV4 och krönikör på Expressen, att rasa. I podden ”Sanny & Svensson” ifrågasätter han om Larsson ens är lämplig som Brynäs lagkapten. Johan Larsson själv ber nu om ursäkt för incidenten. – Jag gick där över gränsen för vad som är ett acceptabelt beteende, jag ber om ursäkt till kameramannen och TV4, säger han i ett uttalande på Brynäs hemsida. #hockey #hockeyallsvenskan #brynäs #fyp #foryou

♬ originalljud – expressensport – expressensport
Tack för att du prenumererar!
Något gick fel. Vänligen försök igen senare.

Anmäl dig till vårt nyhetsbrev