Peter Forsberg avslöjar oväntade ursinnet i vardagen: "Jag blir så otroligt irriterad – jag tappar det då"

Peter Forsberg avslöjar oväntade ursinnet i vardagen: ”Jag blir så otroligt irriterad – jag tappar det då”

Det är ingen hemlighet att Peter Forsberg är en riktig vinnarskalle.
Vilket frun Nicole får uppleva dagligen.
– Jag blir så otroligt irriterad. Jag tappar det, säger han i TV4:s Nyhetsmorgon.

Han är en av världens bästa hockeyspelare genom tiderna. Det som tog Peter Forsberg till den allra yppersta världseliten var förutom hans enorma talang framförallt allt hans unika vinnarskalle.

Foppas skalle

För ”Foppa” hatade nämligen att förlora under hockeykarriären och den vinnarskallen har inte försvunnit efter karriären tagit slut. Vilket frun Nicole Nordin ofta får erfara i vardagen med hockeylegendaren.

Peter Forsberg, hockey
190427 Peter Forsberg innan Olympiatravet den 27 april 2019 i Göteborg. Foto: Michael Erichsen / BILDBYRÅN / Cop 89

Paret gästade nyligen TV4:s ”Nyhetsmorgon” och då berättade frun om hur det kan vara att träna med Foppa. Allra särskilt löpturen på morgonen.
– Jag är en morgonmänniska, så det passar mig perfekt. Jag brukar springa, sedan fixa frukost och därefter väcka Peter vid halv åtta. Men snart får jag kanske sova i källaren så att jag inte råkar väcka någon när jag stökar runt, berättar hon i TV4.
– Men du kämpar på bra med löpningen.

”Tappar det”

Sista meningen är en tydlig passning till maken Peter, som sedan avslöjar hur vinnarskallen tar över.
– Jag gillar inte att springa med henne för hon är så mycket bättre. Jag blir så otroligt irriterad när hon springer ifrån mig, varje gång. Det är extra frustrerande, jag tappar det då, säger Forsberg i Nyhetsmorgon.
– Nicole brukar säga att jag är 98 procent superbra och 2 procent psycho. Jag saknar att vara där just när det gäller, en OS-final eller Stanley Cup, just att få vinna. När man går och lägger sig efteråt på kvällen, det finns inget bättre.

Peter Forsberg, hockey
190624 Peter Forsberg of the Stockholm Åre bid looks dejected after losing the election of the host city for the Olympic Winter Games 2026 at the 134th IOC Session on June 24, 2019 in Lausanne. Photo: Joel Marklund / BILDBYRÅN / kod JM / 87973

Sedan ett par år tillbaka bor paret med sina tre barn i Schweiz och de har inte ångrat beslutet att lämna Stockholm.
– En del av att vi har landat i Schweiz har varit att vi fått mer struktur och ordning. I Stockholm handlade det mest om att överleva. Nu är vi lugnare, säger Nicole Nordin i intervjun.

Dela artikeln om du också är en lika stor vinnarskalle som Foppa!

LÄS MER: Nya bilden på svenske NHL-stjärnan Elias Pettersson från semestern får fansen att tappa hakan: ”Wow!”

#mc_embed_signup{background:#fff; clear:left; font:14px Helvetica,Arial,sans-serif; } /* Add your own Mailchimp form style overrides in your site stylesheet or in this style block. We recommend moving this block and the preceding CSS link to the HEAD of your HTML file. */

Få våra nyhetsbrev!