Nya bilden på svenske NHL-stjärnan Elias Pettersson från semestern får fansen att tappa hakan: "Wow!"

Nya bilden på svenske NHL-stjärnan Elias Pettersson från semestern får fansen att tappa hakan: ”Wow!”

Elias Pettersson har tidigare kritiserats för att väga för lite.
Men nu häpnar fansen efter att ha sett den nya semesterbilden på svenske NHL-stjärnan.
”Det här ser inte ut som Petey, är den photoshoppad?”, undrar en på Twitter.

Han är en av våra just nu främsta svenskar i NHL. Men allt har gått väldigt snabbt för Elias Pettersson från HockeyAllsvenskan till världens bästa hockeyliga på bara två år.

Elias storsuccé

Efter poängsuccé med Timrå i HockeyAllsvenskan och storsuccé med Växjö i SHL behövde han endast två hela A-lagssäsonger för att nå NHL. Sedan har Pettersson tagit hela Nordamerika med storm ända sedan flytten 2018.

Elias Pettersson, NHL
190519 Elias Pettersson of Sweden at a practice session during the 2019 IIHF Ice Hockey World Championship on May 19, 2019 in Bratislava. Photo: Joel Marklund / BILDBYRÅN / kod JM / 87948

Först blev det 66 poäng på 71 matcher, sedan 66 poäng igen fast på 68 matcher men senaste säsongen blev tyvärr förstörd av skadeproblem. 22-åringen hann med att göra 21 poäng på 26 matcher under en ryckig säsong.

Hyllas: ”Wow”

Nu har han haft gott om tid att förbereda sig på den nya NHL-säsongen och det märks verkligen att han har spenderat en del timmar i gymmet istället för på isen. För ända sedan 2018 har Elias kritiserat för att han väger för lite och de flesta har eftersökt att han bygger på mer muskler för att bli ännu bättre.

Elias Pettersson, NHL
Elias Pettersson på semester. FOTO: Instagram.

Så verkar ha varit fallet under våren och sommaren för när Elias Pettersson la upp en bild på Instagram från sin semester i Zakynthos, Grekland, så tappade folk hakan. En hel del Vancouver Canucks-fans gillar verkligen vad de ser hos sin nummer 40 i bara badbyxor.
”Är det bara jag som tänker att det inte ser ut som Petey, är den photoshoppad?”, skriver en på Twitter.
”Jag kan inte ljuga, han ser väldigt bra ut. Rent hockeymässigt alltså. Han har uppenbarligen tränat väldigt hårt”, skriver en annan.
”Wow!”, skriver en tredje.

LÄS MER: Nya, chockerande uppgifter – avslöjar nu den verkliga anledningen bakom NHL-målvaktens död: ”En hjälte!”

Få våra nyhetsbrev!