Här dyker Victor Hedman upp i årets skönaste reklam – superstjärnan kan inte sluta såga svenskens bebis

Victor Hedman är inte bara en hockeyspelare i absoluta världsklass.
Han vet även vad han gör framför en kamera.
Kolla bara in den här helsköna reklamfilmen.

Victor Hedman benämns år efter år som en av världens absolut bästa backar. Men det är inte bara på isen som han har stor talang. Tydligen så har han det även i tv, och framför en kamera. Hedman dök nyligen upp i en reklamfilm i Nordamerika, som utan tvekan är bland de bästa vi har sett.

Klockrena reklamen

I videon så står Hedman tillsammans med sin nyfödda son precis bredvid en rink, när storstjärnan och lagkamraten Steven Stamkos, lagkapten i Tampa Bay Lightning, dyker upp. Det visar sig att Stamkos son är med på isen, och plötsligt haglar det frågor åt svenskens håll huruvida hans son – som absolut inte kan gå själv än – har några talanger i hockeyn.

Hedman svarar att sonen bara är ett halvår gammal, men för Stamkos är det oförstående.

– Hmm, jag antar att hockey inte är för alla…, säger Stamkos.

Samtidigt får man se bilder då Stamkos son är ute och gör stordåd mot betydligt äldre män på isen. Det hela är en reklam för ett försäkringsbolag, där motivet att man ska skydda de som betyder mest för en, och Stamkos antyder att det kanske är dags för Hedman att börja spara pengar för college åt sonen, då han inte kommer lyckas i hockey.

Och för den uppmärksamme så finns det annan svenskkopplingar till just detta försäkringsbolag.

LÄS MER: Svenske profilens pinsamma möte med Jaromir Jagr – när allt gick åt skogen: ”Jagr står och väntar på mig…”

Hyllats stort

Tidigare har företaget, MassMutual, använt Nicklas Bäckström i en reklamfilm, då tillsammans med superstjärnan Alexander Ovetjkin. Syftet med den reklamfilmen var samma som denna, och det är underhållande att se att våra svenska stjärnor kan leverera även utanför isen.
Reklamfilmen med Hedman och Stamkos har fått stor spridning i sociala medier, och alla älskar verkligen skådespeleriet från superstjärnorna.

Victor Hedman har redan startat NHL-säsongen, men det blev förlust i premiären mot New York Rangers. Hedman kommer annars från en säsong där han återigen – för sjätte året i rad – blev nominerad till Norris Trophy, priset till årets back. I förlustmatchen mot New York Rangers gjorde Mika Zibanejad, för sitt Rangers, två snygga mål – och var bara en stolpträff från att göra hattrick i slutskedet av matchen.

LÄS MER: Hockeysvenskens hjärtevärmande gest till lille pojken – som får sin stora önskan uppfylld: ”Herregud vad fint”